Anmälan

Information till deltagare med anledning av coronaviruset

2020-05-29: Föreningen för Sveriges Stadsträdgårdsmästare och Uddevalla kommun har beslutat att kongressen inte kommer att genomföras i augusti som planerat. Resia Kongress kommer att kontakta alla anmälda inom kort. 


För att du som deltagare och/eller utställare ska känna dig trygg med att anmäla dig till kongressen erbjuder föreningen fri avbokning i den händelse att kongressen ställs in p.g.a. corinavirusets inverkan på att genomföra kongressen. För avbokning av andra orsaker hänvisar vi till ordinarie avbokningsvillkor (se nedan).

Deltagaravgift
4 900 kr exkl. 25 % moms (6 125 kr inkl. 25 % moms) för anmälan till och med 17 juni 2020. Därefter är priset 5 400 kr exkl. moms (6 750 kr inkl. 25 % moms). 

Deltagaravgiften för deltagare inkluderar:

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller mot faktura. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas med post till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på 40 kr exkl. moms. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Fakturan skickas enligt lag elektroniskt till myndigheter, landsting och kommuner, som har angett korrekt organisationsnummer och ev. referensnummer.

Ändring av faktureringsadress
Observera att vid omdebitering av en utställd faktura pga felaktigt angiven fakturaadress och/eller -referens, debiteras en avgift på 250 kr exkl. moms.

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats gör du detta skriftligen till Resia Kongress. Vid avbokning fram till och med den 15 juli 2020 återbetalas hela beloppet, förutom 500 kr exkl. moms i avbokningsavgift. Vid avbokning efter den 15 juli debiteras hela konferensavgiften.

Byte av deltagare
Om du inte har möjlighet att delta på mötet, kan du överlåta din plats till någon annan mot en avgift på 250 kr exkl. moms. Vi ber dig att kontakta Resia Kongress om detta blir aktuellt.

Logi
För avbokning/ändring av hotellnätter fram till och med den 15 juli 2020 återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad om 300 kr exkl. moms. Vid avbokning därefter kan ingen återbetalning göras. Alla ändringar måste göras skriftligt till 
congress.uppsala@resia.se.

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Resia är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Alla ändringar/avbokningar måste göras till congress@resia.se

Kostinformation
Önskemål om specialkost måste meddelas senast två veckor innan konferensens start för att kongressen ska kunna garantera att specialkosten kan serveras. Vänligen observera att med specialkost avses vegetarisk eller vegansk kost samt allergier. Dieter beaktas ej.

Kontakt
Resia Kongress
Tel: 018-183535
E-post
congress@resia.se