Utställare

Information till deltagare och utställare med anledning av coronaviruset

2020-05-29: Föreningen för Sveriges Stadsträdgårdsmästare och Uddevalla kommun har beslutat att kongressen inte kommer att genomföras som planerat i augusti. Resia Kongress kommer att kontakta alla anmälda inom kort. 


För att du som deltagare och/eller utställare ska känna dig trygg med att anmäla dig till kongressen erbjuder föreningen fri avbokning i den händelse att kongressen ställs in p.g.a. corinavirusets inverkan på att genomföra kongressen. För avbokning av andra orsaker hänvisar vi till ordinarie avbokningsvillkor.


Har ditt företag behov av att utöka kontaktnätet med personer i offentlig sektor som arbetar med park och parkförvaltning? I så fall är denna kongress rätt forum för er. Utställningen kommer att hållas i anknytning till föreläsningssalen i lokal Västerhavet på Bohusgården, den 27 augusti. Den 28 augusti kommer det inte att vara någon utställning.

Pris och anmälan
Utställarplatsen kostar 7 000 kr ex moms. I priset ingår golvyta, ca 2x3 m, med konferensbord, stol och el, samt publicering av er logotyp på konferensens webbplats. Duk, vas, skålar och annat ni kan tänkas behöva i er monter ingår inte och vi ber att ni tar med det ni behöver själva.

I utställaravgiften ingår ett bord, två stolar samt tillgång till Wifi. Om du har några särskilda önskemål ber vi att du kontaktar Resia Kongress snarast.
 

Alternativ 1
OBS: Förutom utställarplats behöver du också anmäla era företagsrepresentanter, dvs de personer som kommer delta under dagarna i Uddevalla. Det finns två alternativ för anmälan av era representanter:

Deltagande den 27 augusti under konferensdagen på Bohusgården: fika, lunch, fika. Kostnad: 1400 kr vid anmälan t.o.m. 17 juni och 1900 kr vid anmälan fr.o.m. 18 juni.

Tilläggskostnader (valfria tillval):
Stadsvandring och mingelkväll med båtresa på Byfjorden den 26 augusti: 500 kr 
100-årsmiddag med underhållning på Bohusgården den 27 augusti: 1200 kr

Boka representant(er) enligt alternativ 1 här: 

BOKA REPRESENTANTER ENLIGT ALTERNATIV 1


Boka representant(er) enligt alternativ 2 här:
Alternativ 2 
Man deltar på hela kongressen, d.v.s. Stadsvandring och mingelkväll med båtresa på Byfjorden med 26 augusti, föreläsningar och förtäring enligt programmet den 27-28 augusti, 100-årsmiddag den 27 augusti på Bohusgården, föreläsningar och program på Gustafsberg enligt programmet den 28 augusti. Kostnad: 4 900 kr ex moms vid anmälan t.o.m. 17 juni och 5400 kr vid anmälan fr.o.m. 18 juni.

BOKA REPRESENTANTER ENLIGT ALTERNATIV 2


Bokningsvillkor
Utställarbokningen är bindande. Vid avbokning senast tre månader innan konferensens start debiteras 50 % av utställaravgiften. Vid senare avbokning debiteras 100 % av utställaravgiften.

Praktisk information

Lokal
Utställningen kommer vara i anslutning till föreläsningarna i lokal Västerhavet på Bohusgården. 

Adress: Nordens väg 6, 451 43 Uddevalla

Öppettider för utställningen
Tider för utställningen är torsdag 27 augusti kl. 08.30-16.15.

Inflyttning
Torsdag den 27 augusti kl. 07.00-08.30

Utflyttning
Torsdag den 27 augusti kl. 16.15-17.30

Materialleverans
Mer information kommer närmare konferensen.

Kontakt
Vid frågor, kontakta Resia Kongress på congress@resia.se eller 018-18 35 35.