Hygienteknik

Hos Hygienteknik hittar du städ- och kemprodukter som är till för den professionella städmarknaden. I vårt sortiment finns allt från moppar, städdukar, papper, plast och städmaskiner till sanitetsrengöring, fönsterputs och golvvård. Vi jobbar ständigt för en mer hållbar utveckling och försöker minimera den negativa inverkan verksamheten kan ha på miljön. Vi har som mål att miljömärka våra produkter i de kategorier där det är möjligt. Detta gör att våra produkter och tillverkningsprocessen får en tredjepartsvalidering som våra kunder kan känna sig trygga med. Valet av miljömärkt produkt påverkar också de
globala målen i positiv riktning.

 


KMG Maskinservice
 

Vår vision är en städbransch som respekterar både människa och miljö. Städbranschen har en viktig samhällsfunktion och kan göra mer för att bidra till en hållbar utveckling. Vi kan minska vårt klimatavtryck, hushålla bättre med planetens resurser och var med och skapa en mer jämlik värld. Vi på KMG arbetar för att det ska vara enkelt och lönsamt för våra kunder att ta hand om sina maskiner och samtidigt ta ansvar för miljön. Vi hjälper städbolag, kommuner och de företag som städar i egen regi att minska på administration, kostnader och klimatavtryck. Vi drivs också av att göra skillnad för dem som varje dag ser till att hålla vårt samhälle rent, lokalvårdarna. De gör det arbete som ingen lägger märke till, förutom när det inte görs. Vi vill arbeta för att höja statusen för ett av vårt samhälles viktigaste yrken. Vi älskar att utmana gammalt tänk och göra saker på ett nytt sätt. Allt för att bidra till ett hållbart samhälle.  Det är det vi tror på och lever efter.

 Kärcher är världens största företag inom rengöringsteknologi.

Vi älskar och lever med utmaningar – dina utmaningar. Oavsett om det rör sig om dagliga eller extraordinära rengöringsuppdrag; en innegård, en fabrikshall eller ett världsberömt monument, så vill vi på Kärcher göra ditt dagliga liv enklare, bättre och trevligare, med kraftfulla, effektiva rengöringslösningar. Genom innovation är Kärcher alltid steget före. För att se till att det förblir så, arbetar vi ständigt med att utveckla nya och befintliga rengöringslösningar. Det är en följd av vår tydliga övertygelse: att innovation är något som gynnar människor, gör ditt liv lättare, effektivare och trevligare. I hela världen. Detta har vi hävdat och hängett oss åt sedan företaget grundades 1935. Vår grundare Alfred Kärcher strävade alltid efter att hitta nya lösningar för varje utmaning. Fram till idag har vi upprätthållit denna anda av innovation. Våra över 1 000 anställda enbart inom forskning och utveckling världen över arbetar varje dag hårt för att utveckla nya lösningar. Vi har 632 aktiva patent och lanserar över 100 nya produkter varje år.


OrboTech Sweden AB

Vi anser att städning ska vara något utöver det vanliga. Med en unik mängd erfarenhet och en stark framåtanda, levererar vi innovativa och handplockade städprodukter i Sverige och Finland.
Vi utmanar städbranschen att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor, tillsammans kan vi göra skillnad och ta sikte på en ren och hållbar framtid! 

Sistec – Säkerställd identitet & Right to Work


Sistec hjälper företag som vill göra rätt, är experter på säkerställande av identitet och rätt till arbete. De finns idag på 22 orter i Sverige och träffar varje vecka hundratals arbetssökande för kontroll av ID-handlingar som en del av rekryteringsprocesser hos deras uppdragsgivare. I det här arbetet avslöjar Sistec förfalskade dokument varje vecka.

Almega Serviceföretagen och Sistec har precis inlett ett samarbete där medlemmar hos Serviceföretagen erbjuds en förmånlig rabatt, kom och prata med oss under Stora Städbranschdagen.

 Supplies Direct
 

”Sveriges närmaste städgrossist” är en totalleverantör med städbutiker och direktleveranser för Facility Management och städbolag. Supplies Direct ingår i Procurator-koncernen inom OptiGroup.
Vi vill höja branschstatusen och skapa synergier, där maskin och människa samarbetar, för bästa effekt. Roboten underlättar jobbet för människan, som i stället gör jobb som inte annars hinns med och som inte roboten klarar av.
Bättre ergonomi, bättre totalekonomi., bättre städresultat och renare inomhusmiljöer ger win-win hela vägen. Vi har haft nöjet att starta bygget av Gausium / ECOBOT i Sverige och har tillsammans med våra kunder skaffat den erfarenhet och kunskap som krävs.
ECOBOT – Enklare. Smartare. Säkrare.
 Tengella

Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering.
Med över 400 företag som användare så är Tengella idag ett branschledande system som har många av Almegas medlemsföretag som nöjda kunderThink ahead

Tork vill inspirera och hjälpa dig att ligga steget före. Vi erbjuder den kunskap och de hygienprodukter och -tjänster som behövs för att låta verksamheterna få fokusera på vad de är bäst på.

Tork är det ledande varumärket inom professionell hygien globalt och vill hjälpa dig att göra din verksamhet ännu bättre – från att höja vinsten till att skapa en bättre arbetsplats. Detta är drivkraften bakom våra banbrytande innovationer inom cirkularitet, välmående och hälsa. 
Vårt hållbarhetsåtagande utgår från de tre områden där våra produkter och lösningar kan göra största möjliga nytta: Välbefinnande, mer från mindre och cirkularitet. Tillsammans kan göra din verksamhet ännu mer hållbar.

Tork är ett varumärke som tillhör Essity, ett ledande globalt hygien- och hälsobolag vars syfte är att bryta barriärer för välbefinnande och bidra till ett hälsosamt, hållbart och cirkulärt samhälle.