Äntligen börjar vi närma oss årets städevent, Stora Städbranschdagen 2023.

Torsdag 12 oktober 9.30-16.45, Sergel Hub, Stockholm.

Fokus för årets branschdag är kundresan och hur man kan förbättra den. Vi har många spännande talare på ämnet bland annat den prisbelönta f.d polisen Mustafa Panshiri som vigt sitt liv åt att arbeta med frågor som rör invandring, integration och inkludering. 
Stora städbranschdagen är gratis under dagen för medlemmar i Almega Serviceföretagen, det kommer finnas många tillfällen att mingla med kollegor i branschen, samt med de utställare som finns på plats. 

Ta del av programmet här.

* Programmet uppdateras kontinuerligt. Håll ett öga på eventappen som du får i samband med anmälan.


Årets Städföretag
Som alltid kommer vi ha prisutdelning av Årets Städföretag.Tre finalister kommer vara på plats, varav en utses till Årets Städföretag 2023. Läs mer om priset Årets Städföretag här.

Kvällen
Som medlemsföretag har man även möjlighet att fortsätta mingla med kollegor på kvällen till ett självkostnadspris. I år har vi bokat platser på Wallmans salonger för show och fyrarättersmiddag (dryck till middagen ingår), med efterföljande efterfest på Wallmans. Det vill du inte missa!

Biljettpris: 1 875:- per person.


ANMÄL DIG IDAG

Viktig information

  • Anmälan till dagen senast 20 september. Vid avanmälan efter den 20 september faktureras en ”no show” avgift på 625 kr per biljett. 

    Kvällsevenemanget kostar 1 875 kr (Inkl moms) per person.
    OBS! Anmälan till kvällsevenemanget är bindande och faktureras i efterhand.


Vid frågor går det bra att kontakta Michelle Jacobsson på michelle.jacobsson@almega.se