Praktisk informasjon

Konferansen gjennomføres i Zoom. Kompetanse Norge har en avtale gjennom Uninett, som tilbyr en sikker løsning.

Les mer på https://www.uninett.no/aktuelt/zoom#gdpr-og-personvern

Lenkene til Zoom rommene vil bli gjort tilgjengelig på konferansedagen. Du vil få mer informasjon på e-post nærmere konferasedagen.

Slik bruker du Zoom:

Når du klikker på en Zoom-lenke, bør du velge å bruke Zoom-klienten (og ikke nettleserversjonen). Klienten gir bedre brukeropplevelse og funksjonalitet. Noen arbeidsdatamaskiner tillater ikke Zoom, og da kan du gjerne bruke en annen enhet som privat datamaskin, mobil eller nettbrett.

Vi i Kompetanse Norge ønsker at konferansen skal være en møteplass for fagdeling og nettverksbygging for oss som driver med opplæring, utdanning og veiledning for voksne. Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i chatten og vise video/bilde av seg selv i Zoom. Ha alltid på “mute” slik at presentatører ikke forstyrres av bakgrunnsstøy.

Skulle det oppstå tekniske problemer, må du ta kontakt med IT-støtte lokalt. 

Det vil bli tatt opptak av alle foredrag og sesjoner, og disse vil deles på konferansesiden i etterkant av konferansen. Så langt det lar seg gjøre vil vi unngå video av enkeltpersoner i opptakene. Ønsker du full anonymisering, anbefaler vi deg å ha kameraet avslått under konferansen. Chatten inngår ikke i opptakene.

Under konferansen vil det være mulig å mingle med andre deltakere i verktøyet wonder.me. Mer informasjon om dette kommer.

Har du spørsmål om påmelding/avmelding til konferansen, ta kontakt med Amal Karlsen på amal.karlsen@kompetansenorge.no. Har du andre spørsmål vedrørende konferansen, kan prosjektleder Helene Aarem kontaktes på helene.aarem@kompetansenorge.no.