Utställarinformation


Monterpaket

Kvadratmeter Monterpaket Pris
6 kvm Ingår 12 500kr
10 kvm Ingår 18 500kr
12 kvm Ingår 21 500kr
16 kvm Ingår 27 500kr
18 kvm Ingår 30 500kr
24 kvm Ingår 39 500kr
50 kvm Ingår EJ* 40 000kr
100 kvm Ingår EJ* 77 000kr
     

För montar upp till 24 kvm ingår:

*För montrar från 50 kvm och uppåt ingår:

Gothia/Svenska Mässan kommer att kontakta er som bokar montrar 50 kvm och uppåt för att stämma av utformning av monter.
För mer information om beställning av extrautrustning till er monter se rubriken Beställning av extra material här nedan.

I samband med anmälan får du möjlighet att önska din monterplacering. Observera att det inte ingår något deltagande i monterbokningen. Detta måste bokas separat för minst en (1) person.
Vi förbehåller oss rätten att göra ev. korrigeringar. Slutlig placering kommer att meddelas i ett senare skede. 

OBS! Möblerna på bilden ingår inte i grundpaketet men går att beställas till för en extra kostnad.
 

Praktisk information kring er monter

Efter att ni anmält ert deltagande på SAMTIT 2022 meddelar vi Svenska Mässan om ert deltagande och ger dem era uppgifter för uppläggning av er som kund i deras system.
Svenska Mässan kommer därefter att kontakta er för att ge er mer information och inloggningsuppgifter till deras monterserviceportal UtställarService Online (USO).
I USO kommer ni att hitta all praktisk information kring ert mässdeltagande bl. a:

OBS! För beställningar efter den 4 mars 2022 tillkommer extra kostnader.


In- och utflytt

Inflytt är möjlig tisdag 5 april kl. 08.00-21.00

Utflytt är möjlig fredag 8 april kl. 13.30-17.00


Utställarförsäkring

När du ställer ut på Svenskan Mässan & Gothia Towers behöver du teckna en utställarförsäkring som gäller med ett belopp upp till 300 000 kr. Denna försäkring är obligatorisk och kommer att skickas till er tillsammans med en bekräftelse på bokad monter och placering från Svenska Mässan. Om ditt företag har en egen försäkring som täcker detta behövs denna försäkring inte tecknas och ni kan avsäga er den mot uppvisande av giltigt försäkringsbrev. Vid frågor kring detta, vänligen kontakta Svenska Mässan, se kontaktuppgifter nedan.
 

Kontaktpersoner

För frågor kring mässan och extrabeställningar

Gothia Towers/Svenska Mässan
Namn:            Marija Zuljevic
E-post:           marija.zuljevic@svenskamassan.se
Telefon:         +46 (0)31 708 85 04


Bokning deltagande

Observera att deltagande inte ingår i er monterbokning. I samband med er monterbokning måste ni även boka deltagandet för en (1) person.
Om ni ska vara flera personer i er monter och ej har bokat detta måste detta göras för varje extra person. För att boka deltagare i er monter klicka på Anmälan i menyn ovan och välj antingen 3 dagarspaket eller 1 dagarspaket.
Observera att sista anmälningsdag är 23 mars


Digital App/plattform

I år kommer du som utställare få möjligheten att skapa en digital informationssida som komplement till er fysiska monter. Där kommer ni som utställare kunna presentera ert företag, visa produktinformation i form av pdf:er, lägga in länkar, filmklipp och kontaktuppgifter.

Alla anmälda deltagare på SAMTIT kommer kunna ta del av er information, kontakta er och stjärnmarkera de utställare som de önskar besöka.

Ni kommer själva att bygga er informationssida och fylla den med den information som ni önskar ha. Via den sidan kommer ni även kunna ta del av statistik och se vem som varit inne och klickat på er sida. Mer information kommer att skickas ut efter slutförd anmälan.

Det digitala forumet kommer att publiceras någon vecka innan kongressen går av stapeln.


Informationsmöte

Det kommer inte att arrangeras något informationsmöte innan mässan öppnar. Har ni några frågor är ni varmt välkomna förbi registreringsdisken i kongressfoajén.

Övrigt

Om ni vill kommunicera ert deltagande i kongressen hittar ni årets banner här nedan.

Klicka på bilden för att ladda ner den.