Praktisk information

När? 3-4 Maj 2024
Var? Västerås kongress
Pris? 1445 kr exklusive mat vid köp senast 11 mars



ANMÄLAN
I Konferensavgiften på 1445 kronor ingår alla föreläsningar samt eftermiddags- och förmiddagsfika. Avgift för luncher och 60 års jubileumsfest tillkommer. Sista anmälningsdag är 5 april. För anmälningar gjorda från och med 11 mars uttages en förhöjd konferensavgift.

Vid avbokning efter 9 mars görs ingen återbetalning av avgifter för deltagande eller måltider. (Deltagaravgift och måltider kan överlåtas till en annan konferensdeltagare, men du måste meddela oss detta genom att mejla kddagarna@kristdemokraterna.se. Vid förändring tar vi ut en avgift på 50 kr).

Matpriser:
Lunch fredag 205 kr
60 årsjubileumsfest fredag 795 kr
Lunch lördag 205 kr
Grab ‘n go-fika lördag, 85 kr



FRÅGOR OCH SVAR
Måste jag vara medlem i KD för att anmäla mig?
Ja, KD-dagarna är ett medlemsarrangemang.

Måste jag vara kommun- eller regionpolitiker för att vara med?
Nej, inte alls! KD-dagarna är öppet för alla medlemmar med intresse för kommun- och/eller regionpolitiken.

När måste jag senast anmäla mig?
Sista anmälningsdag är 5 april. För anmälningar gjorda efter den med 11 mars uttages en förhöjd konferensavgift.


BORDSRESERVATION PÅ FESTKVÄLLEN
För att säkerställa att man har möjlighet att sitta tillsammans med sitt sällskap och för att man ska slippa stå i kö på plats för att bordsreservera, är bordsplaceringen på KD-dagarnas 60-årsjubileumsfest löst i förväg. Bordsplaceringen görs automatiskt distriktsvis och information kommer mejlas ut till anmälda deltagare inför evenemanget. Den exakta bordsplaceringen inom distrikten löser man själv på plats.


Vid festkvällens insläpp kommer bordsplaceringen vara tydligt annonserad på skärmen så att det blir lätt att hitta rätt.


HOTELL
Ett antal hotellrum finns blockbokade (reserverade) för KD-dagarna i Västerås 2024 fram till mitten av februari (något varierande mellan hotellen). Efter det kan rum erbjudas om de inte bokats av annan kund. Viktigt därmed att snarast göra hotellbokningen.

Det är viktigt att du vid bokning uppger bokningskod (olika för de respektive hotellen) och säger att du ska ta rum från
Kristdemokraternas blockbokning. Om du önskar faktura så maila hotellet om det i god tid före ankomst (obs, stäm av med aktuellt hotell om vilka villkor som gäller för faktura).

Klicka här för att se de blockbokade hotellrummen.