Kunskap. Kvalitet. Engagemang. Trygghet.

 

Style Scandinavia AB grundades år 2000 med visionen att erbjuda innovativa företagsresor av hög kvalitet. Idag är vi fortsatt en av de ledande resebyråerna när det kommer till att ta fram skräddarsydda researrangemang till företag vars innehåll har en positiv inverkan på deras kompetensutveckling.

På Style arbetar endast handplockad personal med en stor variation av erfarenheter inom projektledning, reseproduktion och turismsektorn. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi ett unikt nätverk av projektledare, destinationsexperter och specialistguider.

?Styles kärna består av vår styrelse och våra projektledare. Därefter har vi vårt stora team av ovärderliga samarbetspartners runt om i världen och i varje projektgrupp skapas ett team tillsammans med Er där Style kliver in som expertrådgivare.

Vi är övertygande om att långsiktiga relationer är en av nyckelingredienserna till fantastiska upplevelser.
På Style värnar vi alltid om att skapa långsiktiga relationer till våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och destinationer. Som ett välmående team skapar och levererar vi kvalitet där alla på Style, de på kontoret och runt om i världen, bidrar med sin nyckelkompetens.

 

Linn Berg    

Kunskap

Våra vetgiriga projektledare har bred kunskap inom reseindustrin och projektledning och arbetar dagligen med destinationsutveckling, omvärldsanalys och fortbildning. Vi håller oss uppdaterade och kvalitetssäkrar nya och gamla destinationer genom kontinuerliga rekognoseringsresor. Våra medarbetares samlade erfarenhet gör att vi ligger i framkant på marknaden!

Kvalitet

Ingen resa är den andra lik då alla våra resor produceras i detalj utifrån varje specifik kunds önskemål, budget och behov. Vi förhöjer kvalitetsupplevelsen genom användandet av smidiga system som underlättar administration och kommunikation. Alla våra destinationer och underleverantörer är kvalitetsäkrade och vi strävar alltid efter att bygga långtgående relationer med både våra kunder och samarbetspartners.

Engagemang

Varje kund och destination är unik. Vi ser detaljer och helhetsperspektiv. På Style brinner vi lika mycket för möjligheterna att skräddarsy unika gruppupplevelser på individnivå och att framhäva det unika och traditionella hos alla destinationer, som att lära känna er och ingå i ert team med vår expertis.

Trygghet

För er trygghet har ni alltid er personliga projektledare från Style till förfogande före resan, under och efter resan. Vi är tillgängliga och flexibla - aldrig längre än ett samtal bort! Style har dessutom dokumenterat god ekonomi med den högsta kreditratingen AAA, ställt resegarantier till Kammarkollegiet, är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och är både Travelife- och IATA-certifierade.

Besök gärna vår hemsida www.style.se för mer information.