Moderator

Malin Winberg är professionell moderator, programledare och utbildad journalist med bas i Luleå. Hon gör poddar, är producent, skribent och brinner för norra Sverige. 

"Bland det bästa jag vet är att lyfta fram olika förebilder som tänker nytt och som med sina idéer vill påverka för en bättre framtid. Det är precis det som väntar under regionfinalen med Venture Cup. Jag hoppas vi ses i Luleå den 19e maj!" 

 

Panelsamtal


 

Jeanette Holmlund de Miranda

Internationell Affärsutvecklare, North Sweden Cleantech

”Jeanette Holmlund de Miranda arbetar som internationell affärsutvecklare på den regionala innovations- och export plattformen North Sweden Cleantech. Jeanette har en magisterexamen i informatik från Umeå universitet och har tidigare arbetat i ett antal forskningsprojekt med fokus på användarvänlighet och inkludering.”

 

Tommie Lögdahl

“Att delta i Venture Cups tävlingar har varit väldigt givande. Jag har fått feedback, verktyg och erfarenhet som har hjälpt mig att vidareutveckla både mitt entreprenörskap och affärsidén"

 

Erika Mattsson

Chef Hållbarhet & Samhälle på Sparbanken Nord

”Genom att utbilda i entreprenörskap och stimulera skapandet av nya företag är Venture Cup med och skapar förutsättningar för ett hållbart och varierat företagande, kreativitet och innovationer i både stad och på landsbygd. Därför är vi långsiktiga partners till Venture Cup och värd för årets spännande regionfinal”

 

Niklas Jonsson

 

 

Inspirationsföreläsare

 

Combating the climate issue through games
Blamorama Games resa och varför vi startade

På Blamorama Games är vi övertygade att spel kan bidra till en bättre framtid. Den tron driver vår spelstudio där mångfald, Inkludering och hållbarhet är kärnan i allt vi skapar.