Den 24-25 oktober i år återkommer Kommunikationskarnevalen med två dagar fyllda av spännande föreläsningar om den senaste forskningen på årets tema: "Bygga språk med AKK - att möjliggöra dialog".

Årets huvudföreläsare är Gayle Porter från Australien, Anna-Eva Hallin från Karolinska Institutet, Margret Buchholz från Dart, Mikael Heimann från Linköpings universitet, och Carolina Caggiano som är förälder till en AKK-användare.

Utöver storföreläsningarna har du möjlighet att välja mellan 22 intressanta seminarier och få fina kulturella upplevelser.
Passa också på att besöka och prata med högaktuella utställare från företag och föreningar inom AKK-området.

Den 24:e bjuder Sign Up på underhållning vid konferensmiddagen och den 25:e avslutar vi karnevalen med ett spännande panelsamtal mellan olika forskare. Moderatorerna Gunilla Thunberg och Maria Krafft Helgesson kommer att lotsa dig med varm hand igenom dagarna och mängder av nätverkande väntar. 

Konferensen kommer att äga rum på Scandic Crown i Göteborg. 

Varmt välkommen önskar arrangörerna av Kommunikationskarnevalen

 

Registreringen är nu stängd.

I konferensavgiften ingår tillgång till samtliga seminarier, fika och lunch för två dagar samt middagen på kvällen den 24 oktober (middagen måste anmälas plats till vilket görs i anmälan)

Är du en deltagare där konferensavgiften betalas av en verksamhet eller organisation så är konferensavgiften 3500 kr per person exklusive moms.

Är du en deltagare där du som privatperson betalar konferensavgiften så är konferensavgiften 2500 kr per person exklusive moms.

Vill du besöka enbart utställningen så är öppettiderna 10:00-15:00 bägge dagarna