Sponsor

 

Nå kan du tilby ikke bare en bedre plass å jobbe på, men en bedre måte å jobbe på. Med løsninger som er automatiserte, tilpasningsdyktige og intuitive. For virksomheter med mennesket i sentrum. 4U.


Eye-share utvikler smart, bærekraftig og brukervennlig teknologi, som automatiserer prosessen fra kjøp-til-betaling for virksomheter i alle bransjer og land. Våre løsninger gir økt kostnadskontroll, tilgang til beslutningsinnsikt og frigjort tid, som alle er viktige verdier for å støtte fremtidens økonomirolle.


Virksomheter møter stadig strengere krav til kompetanse, enten basert på interne ambisjoner og utviklingskrav eller eksterne krav fra lovverk, myndigheter, publikum, kunder eller leverandører. Dossier kompetansesystem håndterer i dag mer 15 millioner kompetansekrav i norske virksomheter.


Over 3500 store og mellomstore bedrifter i mer enn 100 land bruker Trintech (tidligere Adra) til å effektivisere transaksjoner i høyvolum, avstemme kontoer, administrere journalregistreringer, øke hastigheten på periodeavslutning, og sikre samsvar med lover og regler. Våre løsninger gir økonomiavdelingen en mer spennende hverdag ved å fjerne repetitivt og manuelt arbeid. Regnskapsføreren kan jobbe med mer verdiøkende oppgaver som å levere innsikt og gode beslutningsgrunnlag ut i organisasjonen.