Dag 2 - Mandag

08:00 - 09:00

Registrering


09:00 - 09:10

Åpning

Christian Pedersen, Tietoevry


09:10 - 09:15

Velkommen til Ullensaker

Eyvind Jørgensen Schumacher, Ordfører i Ullensaker


09:15 - 09:20

Introduksjon av dagens programledere

Tine Evjen Fåne & Viggo Anthonsen, Tietoevry


09:20 - 09:50

Lyse utsikter ble brått litt mørkere. Om korona, krig og oss

Prisveksten er den høyeste på over tre tiår. Rentene er på vei opp og marsjfarten på vei ned. Hva skjer?

Øystein Dørum, Direktør samfunnsøkonomi NHO


09:50 - 10:05

Pause


10:05 - 10:45

All roads leads to ERPx

ERPx er Unit4 sin moderne skybaserte ERP-platform. En moderne SaaS-løsning gir helt nye muligheter for virksomhetens ERP-løsning.  Dere får innblikk i hva ERPx er , hva som kjennetegner løsningen og hva dere allerede nå bør tenke på, på veien til ERPx  

Erik Marcussen og Trygve Lønn, Unit4


10:45 - 11:15

Migrering til skyen gir nye muligheter og utfordringer

ERPx er basert på SaaS, det vil si applikasjon levert fra skyen. Det gir både nye muligheter og nye utfordringer. Hvilke muligheter bør min virksomhet utnytte og hvilke steg bør man ta for en sikker og verdifull plan for virksomheten.

Rune Ovlien Rakeie, Tietoevry


11:15 - 12:30

Lunsj


12:30 - 13:10

Trykk på boksene under for mer informasjon

Nysgjerrig på fremtidens rapporteringsverktøy?
La oss vise deg hvordan Reporting eXperience lar brukerne visualisere, analysere og distribuere informasjon i stedet for data.
Se også hvordan Reporting eXperience har bidratt til bedre økonomisk styring hos en av Norges største kommuner.

Helene Takala (Tietoevry), Christian Børseth (Tietoevry) og Liridon Rrustemi (Trondheim kommune)

eProcurement er vår nye løsning for ehandel med bruk av varekatalog internt i systemet. Se hvordan håndtering av varekatalog, søk på varer og tjenester, samt mottak av varer kan gjøres fra den enheten du har for hånden!

Thomas Vesteraas og Audun Strøm, Tietoevry

Nyheter og noen skjulte hemmeligheter i ERP7 : Få med deg tips & tricks for en enklere systemhverdag.

Peter og Per Tore, Tietoevry

Skanska deler erfaringer fra migreringsprosjektet de har gjennomført med Unit4 for å løfte ERP-installasjonen sin til Unit4 ERP7 i cloud. Hva innebar prosjektet og hvor går veien videre?

Edvin Rygh og Vegar Fløystad Pettersen, Skanska

Hva er det som er trendene innen HR og lønn? Digitalisering av ansettelserprosessen med bruk av EveryOne.

Thomas Hansen, Tietoevry og June Torp Unit4

Skatteetaten informerer om muligheter særnamsmannkompetansen gir kommuner i innkrevingsarbeidet. Hvilke krav gjelder rettigheten for, og hva kan kommunen som saksbehandler gjøre.

Øystein Reikerås, seniorrådgiver Skatteetaten

"NAV har innført Unit4 Travel & Expense for 18.000 ansatte på 3 måneder våren 2022. Hvordan gikk prosjektet, hvorfor anskaffet de en ny løsning, hva har de oppnådd? Unit4 vil i tillegg demonstrere utvalgte deler av løsningen med fokus på effektivisering og automatisering"

Kari Hilde Skjæret, NAV og Øistein Nordhagen, Unit4


13:10 - 13:25

Pause


13:25 - 14:05

Trykk på boksene under for mer informasjon

"Excelerator: Et verktøy som gir mange muligheter for rapportering. Vi ser hvordan vi «enkelt» kan lage nye rapporter og oversikter. Nyttige tips: «Kreativ» bruk av UBW kan gi fin funksjonalitet. Vi ser på noen eksempler. Målet med seansen er at alle skal lære noe nytt som kan være til nytte i rapportering"

Arvid Selle - Oslo kommune

Vi tar i bruk nye verktøy for å effektivisere og automatisere prosessen for inngående faktura.
Endrede behov og kundekrav har drevet frem smarte løsninger for fakturabehandling i Unit4 ERP.

Thomas Vesteraas og Tine Gjørstein,Tietoevry

ERPx kommer rundt neste sving: Hva betyr det å være Cloud Ready, og hvordan bli det? Vi snakker om veien framover.

Peter og Per Tore, Tietoevry

Vi ser på smarte løsninger som er laget hos våre kunder, og vi ser litt nærmere på noen av nyhetene i ERP7.

Eli Mauseth Hope, Sveinung Tyssedal og Vidar Nergaard, Tietoevry

Brukerstøtte viser deg flere gode tips og triks til bruk i hverdagen for å forenkle bruken av lønnsmodulen.

Morten Brun Sørlie og Ingvild Skurtveit, Tietoevry

Hvordan bruke ERP Innfordring i det daglige arbeidet når man benytter særnamsmannskompetasen.

Trine Alvestad, Tietoevry

Fremtidens virksomhetsstyring og fremtidens økonomirådgiver. Hvordan møter vi de kommende samfunnsutfordringene på best mulig måte med effektbasert styring?

Økonomisjef Lars Dyrdahl, Trondheim kommune


14:05 - 14:35

Pause


14:35 - 15:15

Trykk på boksene under for mer informasjon

En av våre største kunder vil fortelle om hvordan EveryOne ble implementert hos de og hvordan det ble tatt i mot blandt brukerne. Vi vil også snakke om veien videre for produktets utvikling.

Kunde - Snezana Rabasovic - Oslo Kommune, Karine Wangsvik, Tietoevry.

Fremtiden er her nå. ERP kommune er en ny måte å levere ERP til norske kommuner på.
Presentasjonen vil vise konkrete nyheter som er tilgjengelig i dag samt gi et innblikk i fremtidens tjenesteorienterte ERP leveranser.

Bjørn Ingolfsen og Bjørn Erik Hveding, Tietoevry

Vi ser på hvordan FP&A kan understøtte hele budsjett- og prognoseprosessen, og hvordan du kan bli kvitt Excel for godt.

Madeleine Löfblad, Unit4

Full kontroll i bygg og anleggsprosjektene er essensielt når marginene presses. I foredraget går vi gjennom løsningsporteføljen som Unit4 tilbyr og som benyttes av mange med gode resultater i prosjekt- og økonomistyringen.

Calle Anderson, Unit4

En kontinuerlig utfordring er å holde seg oppdatert på hva som er nytt og nyttig i ERP-løsningen. En tilsvarende utfording ligger i at mulighetsrommet ofte begrenses av det man ser i sin egen løsning. Vi løfter blikket og setter fokus på hva Unit4 kan tilby innenfor ERP, Budsjett og Prognose og Talent Management, selvsagt inkludert siste (og mest moderne) skrik.

Rune Hellmann, Linus Nelly og Ingar Slette, Unit4

Plenumsdiskusjon hvor vi diskuterer hvordan man jobber med kommunal innkreving i praksis. Vi ser på rutiner, utveksling av erfaring uavhengig av saksbehandlingssystem.

Trine Alvestad, Tietoevry

Hvordan få på plass ny strategi og samtidig jobbe med å snu organisasjonen mot mer smidig jobbing, bruk av ny teknologi og engasjement for innovasjon? Frode deler sine tanker om hvordan dette kan gjøres og erfaringer fra DFØ, helt sentralt er fokuset på å dekke kundenes og brukernes fremtidige behov.

Frode Stevik, Programdirektør for tverrgående teknologiutvikling
Direktoratet for Forvaltning og Økonomistyring (DFØ)


15:15 - 15:45

Pause


15:45 - 16:25

Trykk på boksene under for mer informasjon

Registeroppslag er vårt nye produkt for oppslag mot modernisert folkeregister og enhetsregister. Her vil det vises demo ved bruk av ERPx og ERP7. Registeroppslag vil være tilgjengelig for kommune, stat og privat. Vil også informere om videre planer mot andre registre som vil komme inn i produktet.

Bjørnar Vedvik, Tietoevry

BX er vårt nye verktøy for å utarbeide og publisere Økonomiplan, Budsjett og styring for kommuner og fylkeskommuner. Vi viser hvordan økonomiplan- og budsjettprosessen håndteres i løsningen.

Jens Arnfinn Brødsjømoen, Drangedal kommune og Erik Paulsen, Tietoevry

Regjeringen og KS har gått sammen om en strategi for digitalisering av offentlig sektor. Målet er å få brukerne til å oppleve én digital offentlig sektor. Hvordan er status pr 2022, hva betyr dette for deg og hva skal til for å oppnå målsettingen innen 2025?

Mari Jøndahl, Markedssjef Digdir

Når menneskene er virksomhetens viktigste ressurs og inntekstkilde, tilbyr du de systemstøtte til deres kjerneoppgaver som gjenspeiler denne viktigheten? De er moderne, så da må også systemstøtten være det. Mye har skjedd på området, så kom å hør (og se)!

Calle Anderson, Unit4

En kontinuerlig utfordring er å holde seg oppdatert på hva som er nytt og nyttig i ERP-løsningen. En tilsvarende utfording ligger i at mulighetsrommet ofte begrenses av det man ser i sin egen løsning. Vi løfter blikket og setter fokus på hva Unit4 kan tilby innenfor ERP, Budsjett og Prognose og Talent Management, selvsagt inkludert siste (og mest moderne) skrik.

Rune Hellmann, Linus Nelly og Ingar Slette, Unit4

Plenumsdiskusjon hvor vi diskuterer hvordan man jobber med kommunal innkreving i praksis. Vi ser på rutiner og utveksling av erfaring uavhengig av saksbehandlingssystem.

Trine Alvestad, Tietoevry

Hva skal til for at HR kan være en strategisk partner for virksomheten, og hvilke verktøy må de ha tilgjengelig nå - og i fremtiden for å kunne bidra til å ta best mulig beslutninger.

Kristin Eidbo-Hansen, Tietoevry


16:25 - 16:55

Pause


16:55 - 17:25

Trykk på boksene under for mer informasjon

Ressursplanlegging basert på produksjonsplaner gir bedre utnyttelse av tilgjengelige ressurser. Ressursstyring (TietoEVRY RS) gir deg alt du trenger for å lykkes med effektiv personaladministrasjon i din organisasjon.

Arne Bjørn Olsen, Tietoevry

Scanmarket – det nye Unit4 tilbudet for anskaffelse til kontrakt, inkludert alt fra Spend Analytics, kjøring av anbud og e-auksjoner til å administrere leverandørene og kontraktene dine.

Henrik Balslev, Scanmarket

"Hvordan kan du automatisere og effektivisere periodeavslutningen. Hvordan gjøre regnskapsfunksjonen mindre sårbar, samtidig som du gir de ansatte mer fleksibilitet. Hvordan automatisering hjelper deg få frem styrkene til regnskapsteamet."

Jonny Steindal, Trintech

"Vi forteller om hvordan vi kan gi forenklinger, besparelser og bedre kundekommunikasjon ved Multikanal Avtalegirohåndtering. Ved å introdusere fremtidens faktura som vi har kalt Live Invoice, blir fakturaen en applikasjon som gir dialog, forbedret kundekommunikasjon samt flere og enklere betalingstjenester"

Odd Egil Orøy, Produktsjef Multikanal

"Ønsker du høyest mulig grad av forutsigbarhet og kontroll over arbeidsflyten når det kommer til godkjenning, kontering og bokføring av inngående fakturaer i din virksomhet? For fremtidens økonomiavdelinger handler det om å bruke sine menneskelige ressurser enda smartere. Vi viser deg hvordan du kan øke automatiseringsgraden til over 90% med den intelligente programvaren eye-share Workflow, som enkelt kan integreres med Unit4 ERP. Med forklarbar kunstig intelligens (XAI) støtter løsningen hele prosessen fra fakturamottak til betaling. Vi viser deg hvordan!"

Jan Erik Gausdal, Rådgiver og AI entusiast i Eye-share

Virksomheter møter stadig strengere krav til kompetanse, enten basert på interne ambisjoner og utviklingskrav eller eksterne krav fra lovverk, myndigheter, publikum, kunder eller leverandører. Dossier kompetansesystem håndterer i dag mer 15 millioner kompetansekrav i norske virksomheter. Få presentert hvordan Dossier integrert med UBW og sikrer oversikt og kontroll på virksomhetens kompetanse - hvordan kunder lykkes med kompleks kompetanseplanlegging og -styring på en enkel måte.

Per Åge Barbakken, Dossier


17:25 - 18:15

Happy Hour


18:15 - 19:45

Tid til egen disposisjon


19:45 - 20:15

Aperitif


20:15 - 23:45

Festmiddag