Inbjudan till företag som vill delta i STAF digitala konferens den 30–31 mars 2022            

Den 30–31 mars arrangerar STAF en digital konferens där vi erbjuder företag som är stödmedlemmar till STAF att presentera sig och sina produkter för våra medlemmar i STAF.

Vi kommer att ha möjlighet till ett antal företagspresentationer på ca 15–20 minuter.

Ni är också välkomna att delta som föreläsare i ämnen som är av intresse för medlemmarna i STAF. Aktuella ämnen kan vara generell teknikutveckling inom mjuk- och hårdvara. Informationen ska så långt det är möjligt inte vara produktbunden.

Vi kommer att använda en studio på Elite Hotel Academia i Uppsala, med tekniker på plats. Ni som har möjlighet att åka till Uppsala är välkomna. Ni som inte kan resa till Uppsala kan presentera från er hemort. Studion kan ge bättre möjligheter att visa produkter. Vi har möjlighet att testa tekniken innan konferensen.

ANMÄL ER HÄR (Anmälan öppnas i nytt fönster).


Kostnad
Kostnaden för att delta som företagspresentatör är 5000 kronor exklusive moms. Ni kommer att få er företagslogga med länk till er hemsida publicerad på denna webbsida samt på den digitala plattformen.

I priset ingår inte mat eller logi. Ni bokar mat och logi via anmälningslänken ovan. I formuläret anmäler ni även om ni ämnar presentera digitalt, eller fysiskt på plats i Uppsala.

Dagpaket 30 mars inkluderar förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika: 396 kr exkl. moms.
Dagpaket 31 mars inkluderar förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika: 396 kr exkl. moms.
Logi, enkelrum på Elite hotell Academia: 1330 kr/rum/natt (exkl. moms).


Betalning
Avgiften betalas med kreditkort eller mot faktura i samband med anmälan. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på 40 kr exkl. moms. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.


Kontakt
Vid frågor kring er medverkan, kontakta Resia Kongress:
E-post: conference@resia.se
Telefon: 018-183535