Anmälan               

Varmt välkommen att anmäla dig till årets digitala STAF 2022. 


Deltagaravgifter
Enskild deltagare: 2600 kr exkl. moms, 3250 kr inkl. moms. | ANMÄL DIG HÄR
Klinik: 10 000 kr exkl. moms, 12 500 kr inkl. moms. | ANMÄL DIG HÄR        
         
                   

Deltagaravgiften för enskild deltagare inkluderar: Digitalt deltagande för en person 30-31 mars. Sändningslänken är personlig och får inte delas med andra.

Deltagaravgiften för klinik inkluderar: Digitalt deltagande för ett fritt antal deltagare inom en klinik, oavsett yrke.

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller mot faktura. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på 40 kr exkl. moms. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Vid fakturering skall organisationsnummer, fakturaadress och fakturareferens anges. OBS: Om fakturan skall skickas till organisation i offentlig sektor måste E-faktura väljas som distributionssätt och det är då obligatoriskt att ange VAN-operatör samt elektronisk adress (GLN-nummer eller Peppol-ID). Säkerställ även att fakturareferensen är angiven i det format din organisation/arbetsgivare kräver.

Ändring av faktureringsadress
Vid omdebitering av en utställd faktura p.g.a. felaktigt angivna faktureringsuppgifter, inkl. distributionssätt, debiteras en omdebiteringsavgift om 400 kr exkl. moms.

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande. 

Byte av deltagare - enskild deltagare
Om du inte har möjlighet att delta på mötet, kan du överlåta din plats till någon annan mot en avgift på 250 kr exkl. moms. Vi ber dig kontakta Resia Kongress om detta blir aktuellt.

Kontakt
Resia Kongress
018-18 35 35 
congress@resia.se