Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres som en hybridkonferanse, og det vil være mulig å delta både fysisk og digitalt. Det digitale arrangementet vil foregå i Zoom, og du vil få med deg hele konferanseprogrammet. Innholdet vil veksle mellom digitale innlegg og fysiske, som overføres direkte. 

Dersom du deltar fysisk vil det i tillegg til mulighet for å bli kjent med folk fra hele karriereveiledningsfeltet, være mulig å delta på en festmiddag på kvelden.  

 

Konferanseavgift

Alternativ 1: Konferanseavgift 3 750,- kroner. Fysisk deltagelse på konferansen, lunsj begge dager, festmiddag på kvelden og en overnatting.  

Alternativ 2: Konferanseavgift 2 500,- kroner. Fysisk deltagelse på konferansen, lunsj begge dager og festmiddag, uten overnatting.

Alternativ 3: Konferanseavgift 2 000,- kroner. Fysisk deltagelse på konferansen og lunsj begge dager, uten middag og overnatting. 

Alternativ 4: Konferanseavgiften 900,- kroner. Digital deltagelse.   

 

Påmeldingsfristen er 14. september 2023.  

Avmeldingsfristen er 10. september 2023. 

Vi gjør oppmerksom på at ved avmelding etter fristen, eller ved uteblivelse fra konferansen, vil du bli belastet hele konferanseavgiften. 

Konferansen holdes på Scandic Oslo Airport. Det tar seks minutter med shuttlebuss fra terminalen og til hotellet. Du kan få veibeskrivelse og mer informasjon om å komme til og fra på hotellets egen nettside. 

Har du faglige spørsmål, ta kontakt med Mari Thorbjørnsrud, mari.thorbjornsrud@kompetansenorge.no.

Har du praktiske spørsmål, ta kontakt med Amal Karlsen, amal.karlsen@kompetansenorge.no.