UTSTÄLLARE    

Nu har ni åter möjlighet att marknadsföra er verksamhet på Sveriges Neuropsykologers Riksstämma, 2-3 februari 2023! Planeringen inför Sveriges neuropsykologers förenings årliga riksstämma är i full gång och i år hålls den på Uppsala Konsert & Kongress, UKK, i Uppsala under temat neuropsykologi och behandling. 

Våra riksstämmor brukar vara välbesökta med deltagare från hela landet och från olika typer av verksamheter, vilket ger utställare och sponsorer ett unikt tillfälle för att marknadsföra produkter för en bred neuropsykologisk publik. Vi erbjuder därför er möjlighet att marknadsföra och ställa ut material under hela riksstämman för 3000 kronor exkl. moms.

Anmälan
Anmäl dig som utställare HÄR.

Följande ingår:

Om du vill inkludera en flyer eller annan sak i konferenskassen som delas ut till alla deltagare går det att beställa mot en kostnad om 1500 kr exkl. moms. Detta bokar du i anmälningsformuläret då du bokar din utställarplats.

Extra utställarpass bokas samtidigt som ni anmäler er. Pris: 1500 kr exkl. 25% moms per extra utställarpass. Kaffe och lunch enligt programmet den 2-3 februari ingår. Önskar ni lägga till ett utställarpass efter att ni anmält er som utställare, skicka ett mail till congress@resia.se. Önskar ni delta i riksstämman anmäler ni er som deltagare.

Kontakta oss gärna för mera information och personliga lösningar:
Håkan Walles, leg psykolog,
E-post: hakan.walles@regionstockholm.se

Gabriela Markovic                                                                  
Med dr, leg psykolog, neuropsykolog                                                                                  
Tfn: 0707-777 452                                                                 
E-post: gabriela.markovic@regionstockholm.se    

Praktisk information:
Välkommen att förbereda er plats/bord torsdag 2 februari från kl 08.30.

Utflytt sker fredag 3 februari i samband med att programmet avslutas kl 15.10. 

Adress godsförsändelser:
Uppsala Konsert & Kongress, Godsmottagning, ”SNPF 2-3 feb”, Roslagsgatan 6, 753 27 Uppsala

För att lösa lagring och förvaring på ett säkert sätt tar UKK emot gods tidigast dagen innan genomförande eller annan tid efter överenskommelse. Vid utflytt måste allt gods tas med/skickas i samband med att ni lämnar UKK.

Villkor utställare: 
Anmälan är bindande, vilket innebär att Företaget åtar sig att betala beloppet om 
3000 sek till SNPF oavsett om Företaget närvarar vid Konferensen eller ej. Efter anmälan kommer faktura att skickas till Företaget via Resia Kongress. 

För villkor avseende betalning, logi och extra utställarpass, gäller de villkor som listas under "Anmälan" och som godkänns i samband med anmälan som utställare.