Påmelding

 

For å delta fysisk på hele seminaret eller på deler av den, må du registrere deg via vårt påmeldingssystem Trippus, via lenkene nedenfor.

Innledere/foredragsholdere vil få en egen påmeldingslenke av sin HK-dir kontaktperson og skal ikke bruke påmeldingslenkene på denne nettsiden.

Deltakeravgiften er kr 750,- per dag og inkluderer kaffepauser, lunsj og mottakelse.

For begge dagene er avgiften på kr. 1500,- Faktura i EHF format vil bli tilsendt rett etter seminaret.

Påmeldingsfrist: 01. september 2023

Avmeldingsfrist: 04. september 2023

 

I påmeldingen vil du bli bedt om å klikke av på hvilke sesjoner du ønsker å delta på. Les derfor programmet godt i forkant og velg de sesjonene som passer best for deg. Parallellsesjonene vil ha plassbegrensing grunnet rommenes kapasitet, så det er derfor best å melde seg på tidlig før de enkelte sesjonene blir fulle. Husk også å klikke av på hvorvidt du skal ha lunsj og delta på mottakelse.

Det vil være mulig for deg å gjøre endringer i påmeldingen i etterkant, via en lenke du får per e-post, men dette forutsetter i så fall at sesjonen du ønsker å bytte til har ledig kapasitet på tidspunktet du gjør endringen.

For landkaféene, vil det være enkelte rom som ikke er universelt utformet. Om du har spesielle behov, ber vi deg derfor å gi beskjed om dette i påmeldingen, slik at vi kan bruke rom som er tilpasset behovene.

Vær oppmerksom på at ved avmelding etter frist eller ved uteblivelse vil du bli fakturert hele konferanseavgiften.

Trykk her for å melde deg på hele seminaret (dag 1+2)

Trykk her for å melde deg på kun dag 1

Trykk her for å melde deg på kun dag 2