21 april 2021

Livesändning kl 08.00-12.45

 

Incheckning från kl. 07.45

 

Välkommen!
 Heléne Lidström, Healthy Business och moderator

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar i Finnair, Microsoft, Icon Medialab och Tele2. Förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap har varit hennes röda tråd. Hon ansvarade för Microsofts resa till  "det nya arbetslivet" som bland annat innebar att man införde ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Heléne är en uppskattad och ofta anlitad moderator, föreläsare och strategisk rådgivare.

 

Motivationskick –
verktyg för att bestiga ditt Everest
Robin Trygg, äventyrare och föreläsare

Vare sig det gäller bergsklättring, karriären eller din personliga utveckling är verktygen för att nå dit du vill rätt lika. Alla har sitt eget Everest, det gäller bara att hitta rätt motivation. Robin kommer att ge dig en riktig motivationskick och du upptäcker snart att ingenting är omöjligt. 
 

Robin Trygg är en av Sveriges mest meriterade äventyrare. Han har genomfört ett flertal lyckade bergsbestigningar världen över och 2016 fick han den svenska utmärkelsen "Årets manliga äventyrare". Tillsammans med Göran Kropp är han den ende svensk som har bestigit Mount Everest två gånger. Hans föreläsningar har snabbt blivit populära då han på ett personligt och ärligt sätt berättar om de utmaningar han har ställts inför när han har bestigit några av världens högsta berg.

 

Jobba smartare med digitala verktyg
Åsa Tassdal, Virtea, Virtual Executive Assistant

Det finns otaliga appar och digitala verktyg som alla utlovar fantastiska resultat, men vilka är enkla nog att ta till sig snabbt och tillräckligt smarta för att verkligen göra skillnad? Åsa Tassdal delar med sig av sina bästa tips och ger konkreta råd så att du redan idag blir effektivare på jobbet. 

Åsa Tassdal har arbetat hela sin karriär med administration och chefsstöd, bland annat som Executive Assistant på Sweco, Vizrt och Tele2. Hon älskar förändring och drivs av enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att jobba. 
 

 

Paneldebatt

Vi pratar om trender, karriärvägar och vad som krävs för att bli en uppskattad och värdefull sparringpartner och co-pilot!


I panelen sitter Ingrid Höög, VD för Wise Group, Johanna Tüll, Executive Assistant på PostNord och Anette Mattson, COO på Storyfire.

Vässa din presentationsteknik
Lovisa Mantéus, Presentationsakuten

All kommunikation skapar känslor av något slag och det är först med rätt känsla som vi når ut med vårt budskap och väcker nyfikenhet hos våra åhörare. Lovisa ger oss konkreta tips på hur man får upp intresset hos åhörarna och när information går över till att bli inspiration  tips som du direkt kan applicera i din vardag.  

Lovisa Mantéus är talarcoach och utbildare i inspirationsteknik.
Hon har lång erfarenhet av att utbilda och hjälpa människor att inta den scen som yrkeslivet faktiskt utgör. 


 

Kl. 11.30

Tändvätska!
Hitta glöden inom dig 

Annika R Malmberg, föreläsare och författare

Få saker kan få en människa så tillfreds som känslan av framgång. Men vad är egentligen framgång och hur når man dit? Hur definierar man sin egen framgång och hur lär man sig hitta nycklarna till det som gör att man verkligen blir stolt över sig själv och det man uträttar både på jobbet och privat? Hur hittar man den där glöden som finns inom oss alla?

Framgång är en känsla som man upplever inom sig själv, inför sig själv. Utvecklingspotential har vi alla, men hur den ser ut beror på våra förutsättningar. Helt klart är att alla kan bli något mer än de är idag. När vi närmar oss något som vi vill ha och som är viktigt för oss tänds elden inom oss. 


Annika R Malmberg är en av Sveriges mest kända talare och författare inom kommunikation och samarbete. Hon har förmågan att kombinera seriösa budskap med underhållande framträdande som lockar till skratt och igenkänning. Annika syns ofta i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News och hon har en egen föreställning på Scalateatern som går för fullsatta hus. 
 

Vi summerar dagen ca kl.12.45