Välkommen till Administration Day!

 21 april 2021

Livesändning kl 08.00-12.45

 

Den sista onsdagen i april varje år firas Administration Day världen över. The Pace tog dagen till Sverige 2019 och 2020 skulle vi ha samlat drygt 200 personer inom yrkesområdet administration på Scalateatern i Stockholm. Men pandemin kom i vägen och nu ställer vi om till ett digitalt event 2021.

Du kommer att bli lika berörd, påfylld och stärkt som du skulle ha blivit om du hade suttit i teatersalongen. Vi anpassar upplägget och utlovar ett högt tempo, flera korta energigivande pauser och möjlighet att interagera. Vi har valt våra föreläsare med stor omsorg då vi vill ge dig som arbetar inom yrkesområdet administration något alldeles extra och tänkvärt.

Hälsningar från The Pace


www.thepace.se
 

Citat från deltagare på Administration Day 2019
 

”Jag har föreläst vid över 2000 tillfällen i alla möjliga sammanhang. Administration Day tillhör ett av de absolut främsta eventen. Från all planering, till sammansättning av oss föreläsare och en maestro moderator. Lokalen och tekniken var super. Och fina blommor fick vi! Gick därifrån med en riktigt go och varm känsla.” - Jan Gunnarsson, Värdskapet

”Bra kombination av talare – hög nivå, proffsigt och engagerat!”

”Jag skrattade så mycket att mascaran försvann! Tack jag fick en riktigt härlig boost!”

”Allt var kanon, wow, blev alldeles uppfylld!”           

”Perfekt upplägg, otroligt bra föreläsare – inspirerande och underhållande!”