Natalie Tideström
CEO, United Screens

Jobbar som VD på United Screens och varit med och byggt upp företaget från 0kr i omsättning till över 100MSEK. Idag är United Screens nordens ledande influencer och video nätverk och ägs av RTL Group. Natalie även med som ordförande i IABs Influencer Marketing Task Force och blev precis utnämnd till en av årets kvinnliga ledare av Ledarna år 2020 och 2019. 

Daniel Haglöf
CEO, PWR Racing Team

Teamet grundas av finansmannen Peter "Poker" Wallenberg och racingföraren Daniel Haglöf. De är ledande inom branschen och teamet har haft STCC:s första kvinnliga förare.
Teamet har blivit världskänt och skapat ”The Cinderella story”  och presenterade PWR001 2018 en helt eldriven tävlingsbil med 612 hästkrafter.

Simone Westerberg
CEO, IPG Mediabrands

Simone är Sverige VD för IPG Mediabrands, en byrågrupp med en grupp byråer inriktade på rådgivning, kommunikation och marknadsföring. Simone har 17 års erfarenhet av att driva bolag inom marknadsföring och tycker det är lika spännande med varumärkesbyggande långsiktiga strategier som taktiska nedslag.

Emma Mathilda Steen
CEO, Green Queens Golf

Kvinnan bakom satsningen som fått hela Golf Sverige att regera.
Green Queens är en frisk fläkt i en traditionell bransch och satsar på att kvinnor ska få ta större plats på golfarenan.

Sofie Källström 
CEO, WDP

Grundaren bakom nya merchandise konceptet WDP.
Sofie har målet i sikte att flytta den traditionella profilbranschen till ett nytt forum med kunden i fokus.

Shireen Selfelt
Trade Marketing Manager, HP

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2016 och författare till boken "Baka som en stjärna".