Våra Talare


Joakim Skog - Vinnova

Joakim är idag ” Strategic Area Lead Future Innovations” på Vinnova. Han har arbetat med affärsutveckling och innovation i snart två decennier. Han ser till helheten och att ett bra ledarskap lägger grunden för innovation, framtiden och nya möjligheter för alla företag och organisationer. Nya tekniker som t.ex AI, RPA och IoT tillsammans med kunskap, mod och kundernas behov skapar oanade möjligheter. Det här är Joakims stora intresse och han är med och sjösätter många olika framtidsprojekt inom Vinnova. 

Föredrag: Ny teknik och innovativa lösningar

 

 

Magnus Carling - Stena AB
Magnus Carling arbetar idag som CISO för Stena AB-gruppen. Stena AB är ett globalt konglomerat med många olika affärsverksamheter. Magnus Carling har varit CISO sedan 2015 för Stena AB och i den
här rollen sköter han det övergripande informationssäkerhetsprogrammet. I sina tidigare roller har han arbetat som driftchef och chef för Service Management Office. Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen
sedan 1995 och säkerhet har alltid funnits som en del av hans olika roller. Han är dessutom författare till teknothrillern ”Svart Kod”, som handlar om det uppkopplade samhällets sårbarheter och hotet från konstgjord intelligens.

Föredrag: Cyberhot & Intrång – så skyddar du dig bäst

 

 

Dane Thomas – BiTA Service Management
Dane är en Senior Management Consultant på BiTA och är en av de mest meriterade kursledare inom Service Management i världen.
Sedan 2012 har Dane levererat över 170 kurser i ett flertal olika ämnen till drygt 1500 kursdeltagare i Europa, Asien, och Nordamerika.
Han har ITILs högsta nivå av ackreditering, och är också certifierade hos DevOps Agile Skills, DevOps Institute, HelpDesk International, Scaled Agile, m.fl.

Föredrag: Allt snabbare ska det gå – High Velocity IT med ITIL® 4

 

 

 

Mia Forsäng - Microsoft
Mia arbetar idag som Manager School & Higher Education på Microsoft. Tidigare har hon arbetat som Business Accelerator på Telia Company.
Med hjälp av sina ledaregenskaper vill hon få människor att växa och vara med att utveckla verksamheten framåt.

Föredrag: Skill up – att lyckas med digitalisering

 

 

Peter HeroSupport Services Institute
Peter har arbetat med supportfrågor i 20 år. Han är engagerad inom flera olika nätverk och driver bl.a. SSI-nätverken över hela Sverige kring kundservice och support.
Tillsammans med Högskolan i Borås deltog Peter 2019 i utvecklingen av ITIL 4 och har varit bidragande expert inom service och supportområdet till utbildning, certifiering och boken ”ITIL 4 Foundation”.

Best practice inom kundsupport, omvärldsbevakning, ITSM-verktyg, Kundkommunikation, Digital agenda, och Digitala arbetssätt, det är frågor som
engagerar Peter och som han kommer att prata om när denna konferensdag startar.

 

 

Mimi Horneman – Regeringskansliet
Mimi har lång erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och coacha team som divisionschef i både Försäkringskassan och nu hos Regeringskansliet inom supporten.
Hon har ett stort intresse och erfarenhet av att leda och coacha människor till framgånsrika team. Att lyssna och ha tålamod är en av Mimis viktiga egenskaper.

Föredrag: Teamet före tekniken

 

 

Anders Brunberg – BiTA Service Management
Anders har engagerat sig mycket inom ITIL 4 sedan den släpptes 2019 och nu när Axelos 2022 kommer med en ny utbildning inom hållbarbarhet ”Sustainability in Digital & IT” är Anders
uppdaterad och ser stora fördelar med att lyfta upp detta område om man vill vara ett modernt företag eller en organisation i framkant. Han har ITILs högsta nivå av ackreditering

Föredrag: Hållbar digitalisering inom IT och support

 

 

Johan Classon – CEO Tendency
Han är en erfaren entreprenör inom innovation management och nya teknologier och agerar bl.a. som talare, katalysator och investerare inom digitalisering och automatisering.
Executive MBA med fokus på Leading Innovation från Handelshögskolan i Stockholm.

Föredrag: Ny teknik skapar nya möjligheter inom Support

 

 

Guy Lukebani - Stefanini
Guy har varit med och byggt upp global supporten för både externa och interna kunder. Han vet vad som krävs när man ska skapa samverkan mellan enheter
inom det egna företaget och mellan tredjepartsleverantörer som kan finnas var som helst i vilket land som helst ute i världen. Nu säkerställer han leveranserna
av 2nd-line support för flera av våra största svenskaretail företag och han har supportmedarbetare både i Sverige och utomlands, bl.a. i Moldavien där en stor
supportgrupp sitter som Guy själv varit med och byggt från grunden.

Föredrag: ITIL® bidrar till förståelse och effektivitet mellan olika parter

 

 

Sture Johansson – BiTA Service Management
Sture har lång erfarenhet av management och verksamhetsutveckling, bl.a. som VD för flera företag.
Idag arbetar han bl.a. som innovatör och rådgivare hos kunder samt att han är ansvarig för affärsområdet ”Consulting” inom BiTA.

Föredrag: Genomförandemodell för Operativ Excellens – både Agile och ITIL®

Kija Montail - Fortum "Customer Service Manager"
Kija har arbetat med att skapa excellent kundservice i många år, senast på Telia Company och nu 3 år på Fortum Sweden.
Hon brinner verkligen för att skapa den bästa tänkbara kundservice och hon har lärt sig vad som fungerar. Kija är en mycket uppskattad och återkommande talare på denna typ av konferenser.

Föredrag: Lita på dina medarbetare

 



*med reservation för att program och talare kan komma att uppdateras