På den här sidan presenteras kurser och konferenser som (bland annat) riktar sig till förtroendevalda och tjänstepersoner inom Värmlandsrådet, Ordföranderådet och Sakområdesforumen.

Sidan uppdateras kontinuerligt, så titta gärna in här med jämna mellanrum för att inte missa någon konferens som är värdefull för dig i ditt arbete och uppdrag.


 

2024

 

8 mars
Värmlandsstratigns riktningsmötet
Den 8 mars är det dags för riktningsmöte. Det vänder sig till politiker, beslutsfattare och chefer och där omhändertas det som framkom i arbetsmötet. Utgångspunkten är den gemensamma lägesbilden som arbetades fram då. Utifrån den kan vi bland annat identifiera glapp i det regionala utvecklingsarbetet och få syn på var vi kan kroka arm. Dialogen fokuserar på en möjlig riktning framåt. 

Inbjudan och mer info kommer till berörda längre fram. 

 

2-3 maj
Nya perspektiv seminarium

 

26 september 

Värmland 2024 
Save the date! Under hösten är det dags för den årliga konferensen Värmland 2040. Då samlas vi, förhoppningsvis riktigt många, för att inspireras och skicka ny energi in i det regionala utvecklingsarbetet. Vilket tema konferensen får påverkas av arbetsmötet och riktningsmötet. Skriv in datumet i din kalender redan nu!