Studiebesök

Hälleskogsbrännans naturreservat

Vi åker till Grävlingsberget i Hälleskogbrännans naturreservat där kan vi se följderna av den stora skogsbranden 2014 i Västmanland. Via en 303 meter lång spång med räcke kan vi ta oss upp till ett åtta meter högt utsiktstorn med vy över hela landskapet.
Lars Abrahamsson, Västerås stad guidar oss under studiebesöket. 
Begränsat antal platser i bussen, så först till kvarn gäller.
Vi bjuder på förmiddagsfika.

Öster Mälarstrand

Vi guidas på Öster Mälarstrand där en helt ny stadsdel växer fram, ett av Västerås bästa lägen med god arkitektur som har klimatsmarta lösningar.

Utställarfinal

Onsdag kväll
Onsdag kväll bjuds vi in till en sedvanlig gemensam aktivitet där vi delas in i lag för att lösa klurigheter på Expectrum. Ett tillfälle för dig att umgås och lära känna andra konferensdeltagarna under avslappnade former expectrum - möjligheternas mötesplats! expectrum är en mötesplats där vi synliggör kreativitet, teknik och utveckling. Hit kan du komma som barn, ung och vuxen. Genom olika mötes- och arbetsplatser ser vi varandra och på teknik på nya sätt. Vi skapar krockar och visar att teknik är roligt!

Torsdag:
Under torsdagkvällen bjuds vi på en trerätters middag på Steam hotell. Efter middagen umgås vi genom att dansa loss eller ta del av de olika aktiviteter som finns på Steam hotell.