Boende
Konferensen kommer att vara på Steam HotelEn 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 227 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationella visioner, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.
Incheckning från kl. 15.00 ankomstdagen.
Utcheckning senast kl. 09.00 avresedagen.

Här kan du boka endast hotellrum. Klicka här!
   
Resa till Västerås
Tåg till Västerås Centralstation: Mälarbanan som går mellan Örebro -Västerås -Stockholm är en av Sveriges mest trafikerade järnvägssträckor och det är väldigt enkelt att använda tåget om du rör dig utmed Mälarbanan och ska till Västerås. Från Stockholm tar det till exempel cirka 55 minuter med tåget och många som bor i Västerås pendlar till Stockholm för att jobba. Tågen går ungefär var tjugonde minut från Stockholm. Åker du från Malmö eller Göteborg så är det också enkelt att åka tåg då Malmö-Göteborg-sträckan är i anslutning till Mälarbanan
Buss till Västerås: Busstrafiken till Västerås trafikeras av Swebus och Nettbuss, reser du från Stockholm kan du även välja på Flixbus också. Resande från Göteborg kan välja GoEuro för att åka till Västerås och Stockholm. Det är alltså vältrafikerat med bussbolag som kör till och via Västerås då staden är så väl belägen vid E18 i östlig och västlig riktning.
Bil till Västerås: Att köra bil till Västerås är smidigt och enkelt att hitta. Västerås ligger som bekant utmed E18 som både går i östlig och västlig riktning genom landet. Kommer du från norra Sverige så är det riksväg 56 från Sala som ansluter i Västerås och kommer du söderifrån så är det också riksväg 56 från Eskilstuna som kommer till Västerås. 
   
Taxi
Taxi Västerås: 021-185000
 
   
Parkering
Allmän parkering mot avgift finns. Det är ej möjligt att förhandsboka parkering.