Moderatorer


 

Karin Blennermark

Karin Blennermark är i det här fallet ordningsmannen i klassen och spindeln i nätet som håller reda på såväl programpunkter som sin sprudlande kollega. Moderator, kommunikatör, programledare och sångerska.

 

Gretchen

Hundranittiofem centimeter glamour med en tunga lika vass som hennes klackar. Gretchen är den sprudlande primadonnan som sätter färg på företagskonferensen och discodrottningen som får dansgolvet i gungning. 

Panelsamtal


 

Daniel Langkilde

Daniel Langkilde är VD och medgrundare av Annotell. Deras mjukvaruplattform gör det möjligt att mäta och förbättra perceptionsförmåga, dvs förmågan att med hjälp av sensorer och algoritmer förstå sin omgivning. I princip fungerar mjukvaran som ett syntest för fordon som skall få körkort. Annotell har rest närmare 300 miljoner kronor i kapital och närmar sig hundra anställda med kunder över hela världen. Daniel har en bakgrund inom matematik med examen från Chalmers, och har varit gästforskare på såväl MIT som UC Berkeley. Innan Annotell var han en tidig anställd på Recorded Future, och ansvarade under ett antal år för den mjukvara inom Recorded Future som hanterade "Insamling och analys". Han har även suttit många år i styrelsen för Chalmers, och sådd-investerar gärna i deep tech bolag.

 

Malin Kjällström

Medgrundare av Nordic Node. Nordic Node ger bolag tillgång till globalt riskkapital och hjälper investerare utforska Nordens startup-scen.

Malin är också en del av grundarteamet av Gothenburg Tech Week - Västsveriges största eventvecka för tech och entreprenörskap. Hon har jobbat med riskkapital som analytiker och kapitalstrateg samt sitter med i advisory board för Advanced Engineering.

 

Pernilla Blom

Pernilla Blom är projektledare för Kompetens+. Ett projekt som matchar små företag med senior kompetens i syfte att öka innovationskraften i företagen. Genom matchningen får företagen tillgång till kompetens de normalt inte har och förhoppningsvis leder det till något nytt som ger nytta.

Pernilla är anställd på Business Region Göteborg, Göteborg stads näringslivskontor, som har i uppdrag att skapa förutsättningar för hållbart företagande och fler jobb.