Hotell 


För konferensen har vi ett antal förbokade rum på olika hotell som ni kan boka i samband med att ni gör er anmälan. 
Bokningen sker enligt först till kvarn principen och måste göras senast 18 september 2022.

Alla priser nedan presenteras exklusive moms. 


Scandic Visby

  

På Scandic Visby bor du med bästa utgångspunkt för att upptäcka medeltidsstaden. Bo precis vid vattnet alldeles intill färjeterminalen med en kort promenad till stans mulliga gränder och rika historia.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 1 090kr
Dubbelrum 1 290kr

Best Western Solhem

  

Best Western Solhem Hotel i Visby är beläget mitt i den natursköna och vackra Palissadparken som ligger just utanför den kända ringmuren. Ringmuren byggdes redan på 1100-talet och innanför muren finns mängder av vackra och gamla medeltidsbyggnader. Förutom att du har Medeltiden på trappsteget erbjuder Visby även vackra omgivningar, till exempel ligger Visbys hamn inom en kort promenad från hotellet.

När du bor hos Best Western Solhem Hotel i Visby bor du mycket centralt med närhet till alla kända byggnader och de gamla kullerstensgatorna. Men samtidigt som du bor i centrum har du ändå lugnet från naturomgivningarna nära.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 826kr
Dubbelrum 1 010kr


Best Western Strand

  

Välkommen till ett gemytligt och familjärt hotell i Visby med personlig service för privat- och företagsgäster. Hotellet, som ligger endast ett stenkast från havet och ringmuren, är omgivet av all den charm och historia som Visby innerstad erbjuder. Från att ha varit ett familjehotell med 13 rum består hotellet idag av 124 rum och sviter, och är en del av den internationella hotellkedjan Best Western.

Här checkar du in i en avslappnad atmosfär i hjärtat av Visby, där du kan sätta guldkant på din vistelse med ett besök på hotellets egna restaurang Matsalen och ett besök i den sköna relaxavdelningen.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 1 005kr
Dubbelrum 1 228kr

Clarion Hotel Wisby

  

Detta charmiga hotell ligger i Visbys medeltida stadskärna, 400 meter från Destination Gotlands färjeterminal. Hotellet har välvda tak från 1200-talet, en restaurang och gratis WiFi.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 1 170kr
Dubbelrum 1 370kr

Donners Hotell

    

Donners Hotell, beläget i hjärtat av världsarvsstaden Visby, erbjuder 42 moderna hotellrum och familjesviter med hög standard, ett stenkast från havet, Almedalen, restauranger, shopping och andra aktiviteter.

Här är allting nära, och du hinner utan problem uppleva såväl shopping & restaurangutbud som den rofyllda gotländska landsbygden under några dagars vistelse på ön.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 945kr
Dubbelrum 995kr

 

 


 

Hotell Breda Blick - FULLBOKAT

    

Välkommen till Hotell Breda Blick, vårt sekelskifteshotell i Visbys kanske trevligaste omgivningar! Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad, strax intill den Botaniska trädgården. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter till enkelrum, inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.

Rum Pris per rum/natt
Enkelrum 1 195kr
Dubbelrum 1 295kr

Alla priser är exklusive moms. 

För att se vad de olika symbolerna betyder på kartan klicka på   uppe till vänster.