Plats går ej att förreservera. E - Föredraget hålls på engelska. Reservation för ändringar.

 

 

Om Swanson's
Swanson's Travel är ett svenskt företag som specialiserat sig på resor till i första hand Nordamerika. Företaget startades 1978 av Tommy Swanson som även i dag äger och driver företaget.

 

Vi har Sveriges största utbud av rundresor till Nordamerika med svensk reseledare, 12 olika resrutter. Vårt utbud av resor är komplett. Weekend- och veckoresor till New York, badresor till Florida och Hawaii och ett stort antal färdigplanerade bilpaket. Kryssningar är allt mer populära och är dessutom det mest ekonomiska resesättet. Mest omfattande är förstås skräddarsydda arrangemang där vi hjälper dig oavsett hur du vill resa.

Swanson’s har från början satsat på kvalitetsresor. Man kan knappast vara bäst på hela världen och vi är därför specialiserade på resor till USA och Kanada. Vår målsättning är att vara bäst på de resmål vi har och våra resekonsulter är experter på Nordamerika. På vårt kontor i Osby finns 11 medarbetare, många med mer än 30 år i företaget, alla med utomordentliga kunskaper och erfarenheter av resor till Amerika. Tillsammans har vi skapat Swanson’s erkänt goda rykte som specialist på Amerika där kunskap och kvalité står i centrum. Detta ger dig som kund en unik trygghet. Swanson’s har av resebranschen valts till Sveriges bästa eller näst bästa specialistresearrangör 26 gånger de senaste 28 åren. I 10 år i rad har vi i USA utsetts till en av de 60 mest betydelsefulla arrangörerna för resor till USA.
 

Länk till Swanson’s hemsida