UTSTÄLLARE

 

Almega

Almegas utbildningsverksamhet är utformad för att ge dig som medlem och arbetsgivare verktygen att lyfta din verksamhet till nästa nivå. Med ett brett utbud av utbildningar, till förmånliga medlemspriser, och kostnadsfria informationswebbinarier inom arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal, hjälper vi dig att navigera de frågor som påverkar din och dina medarbetares arbetsvardag.

Vi erbjuder flexibla lärandealternativ såsom webbutbildningar, e-kurser och fysiska kurstillfällen på något av våra 9 kontor. Dessutom har vi kurser på engelska för att möta internationella behov. Om du inte hittar exakt vad du söker i vårt kalendarium, skräddarsyr vi en utbildning som är helt anpassad efter ditt företags unika behov. Mer företagsanpassat än så blir det inte!

Läs mer om verksamhet här: Välkommen till Almegas utbildningar

KMG Maskinservice

Vår vision är en städbransch som respekterar både människa och miljö. Städbranschen har en viktig samhällsfunktion och kan göra mer för att bidra till en hållbar utveckling. Vi kan minska vårt klimatavtryck, hushålla bättre med planetens resurser och var med och skapa en mer jämlik värld. Vi på KMG arbetar för att det ska vara enkelt och lönsamt för våra kunder att ta hand om sina maskiner och samtidigt ta ansvar för miljön. Vi hjälper städbolag, kommuner och de företag som städar i egen regi att minska på administration, kostnader och klimatavtryck. Vi drivs också av att göra skillnad för dem som varje dag ser till att hålla vårt samhälle rent, lokalvårdarna. De gör det arbete som ingen lägger märke till, förutom när det inte görs. Vi vill arbeta för att höja statusen för ett av vårt samhälles viktigaste yrken. Vi älskar att utmana gammalt tänk och göra saker på ett nytt sätt. Allt för att bidra till ett hållbart samhälle.  Det är det vi tror på och lever efter.

OrboTech Sweden AB

Vi anser att städning ska vara något utöver det vanliga. Med en unik mängd erfarenhet och en stark framåtanda, levererar vi innovativa och handplockade städprodukter i Sverige och Finland.

Vi utmanar städbranschen att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor, tillsammans kan vi göra skillnad och ta sikte på en ren och hållbar framtid!

 

Sistec – Säkerställd identitet & Right to Work

Sistec hjälper företag som vill göra rätt, är experter på säkerställande av identitet och rätt till arbete. De finns idag på 22 orter i Sverige och träffar varje vecka hundratals arbetssökande för kontroll av ID-handlingar som en del av rekryteringsprocesser hos deras uppdragsgivare. I det här arbetet avslöjar Sistec förfalskade dokument varje vecka.

Almega Serviceföretagen och Sistec har precis inlett ett samarbete där medlemmar hos Serviceföretagen erbjuds en förmånlig rabatt, kom och prata med oss untyder Stora Städbranschdagen.

Tengella
Tengella är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering.

Med över 400 företag som användare så är Tengella idag ett branschledande system som har många av Almegas medlemsföretag som nöjda kunder.