DELTA PÅ ÅRETS HÖJDPUNKT,
STORA STÄDBRANSCHDAGEN 2024!

Tisdag 8 oktober 9.30-16.40, Sergel Hub, Stockholm.

Tema för årets branschdag är STÄDNING NÄR SVERIGE STANNAR. Vi kommer bland annat prata om vad företag behöver tänka på vid tider av kris, samt vad de har för ansvar och skyldigheter. Våra experter kommer ge en framtidsspaning om branschen, med inblick i kompetensförsörjningsfrågan, vilket görs i samband med att vi lanserar Serviceföretagens nya branschrapport.

Som vanligt har vi många spännande talare på ämnet, och flera nya inslag i programmet. Dagens underhållning kommer komikern Ahmed Behran stå för.

Deltagande på Stora städbranschdagen är kostnadsfritt för medlemmar i Almega Serviceföretagen. Ta tillfället i akt, det kommer finnas många tillfällen att mingla med kollegor i branschen, samt med de utställare som finns på plats. 

Här hittar du programmet.

Årets Städföretag

Som alltid kommer vi ha prisutdelning av Årets Städföretag. Tre finalister kommer vara på plats, varav en utses till Årets Städföretag 2024. Läs mer om priset Årets Städföretag här.

Kvällen

Som medlemsföretag har man även möjlighet att fortsätta mingla med kollegor på kvällen till ett självkostnadspris.

I år har vi bokat platser på Golden Hits för show och middag (dryckespaket till middagen ingår). Det vill du inte missa!

Biljettpris: 1 758 kr (ex. moms) per person.

ANMÄL DIG IDAG

Viktig information


Vid frågor går det bra att kontakta Michelle Jacobsson på michelle.jacobsson@almega.se