Partners


Stort tack till våra partners för att ni är med och gör 100-wattaren tillsammans med oss. 
 

JCDecaux är med över 50 års erfarenhet experter på utomhusreklam. En kampanj hos JCDecaux garanterar reklamplatser där flest människor rör sig.
 

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.
 

Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Bland dotterbolagen till Google finns YouTube.
 

Bauer Media är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.


Online Voices är störst i Sverige på röster & ljudproduktion. Vi är ett ljudproduktionsbolag och en röstagentur med ett av världens största röstarkiv. Varje år får vi förtroendet att spela in och ljudmixa tusentals projekt till TV-reklam, webbfilmer, telefonisystem, radio, e-learning, live-galor, appar, dokumentärer, audio-guider och spel.


Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.
 

TED Retorikstudio jobbar med digitala- och hybridevent. Studios, streaming, webinarier och digitala mötesverktyg är vår hemmaplan. Vi utbildar och coachar ofta våra kunder inom retorik, presentationsteknik och hur man når ut med sina budskap.

 

 

100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer och startade 1990.