För sponsorer och utställare

Utställningen kommer ha ett par avgränsade ytor för utställare med produktinformation om receptbelagda läkemedel

Då produktinformation om receptbelagda läkemedel enbart får riktas till de som har rätt att förskriva läkemedel och de som har rätt att iordningställa och administrera läkemedel, dvs läkare och sjuksköterskor (regelverk för läkemedelsföretag med utgångspunkt i EU-lagstiftning), kommer vissa företagssponsrade föreläsningar som innehåller riktad läkemedelsinformation inte att vara tillgänglig för alla deltagare, istället kommer parallellt program att erbjudas.

Vi kommer även avgränsa ett par ytor i utställningen där de företag som har läkemedelsinformation placeras så att de som inte har rätt att ta del av läkemedelsinformation kan undvika dessa ytor.

Lokalskisser

Utställarskiss - klicka HÄR! Skiss med uppdaterad placering per 2022-09-26.
Lokalskiss Clarion Hotel & Congress Malmö Live, plan 1 (entréplan) - utställning är inringad med rött och konferenslokaler är märkta med gult.
Lokalskiss Clarion Hotel & Congress Malmö Live, plan 2 - konferenslokaler är märkta med gult.
Här kan ni gå på en virtuell visning.


Information för utställare

Utställarinformation - klicka HÄR!
* Inflyttning i utställningslokalen sker först onsdag 5 oktober från kl. 6.00. Utställningen ska vara färdig kl. 11.00.
Beställning av montermaterial görs via Malmö Mäss-Service senast 14 september - klicka HÄR!

* Utflyttning: fredag 7 oktober, tidigast 11.30.

Luncher, kaffe och väkomstmingler serveras i utställningen och i angränsande öppna ytan Livingroom. 


Utställarapp och utställarportal

I år ingår Trippus utställarapp och utställarportal för alla utställare. När du har gjort en anmälan av utställar- eller sponsorpaket får du ett mejl med inloggning till utställarportalen. Utställarappen laddas ner från App Store eller Google Play. Inloggningsuppgifterna till utställarappen hittar du i din utställarportal.
Om du saknar inloggning till utställarportalen skicka ett mail till congress@grandtravel.se  så får du ett nytt.
Läs om utställarportalen!
Läs om utställarappen!


Tipspromenad

I anmälan kan ni ange om ni önskar vara med i tipspromenaden. Tipspromenaden kommer att finnas i två versioner, en för de avgränsade områdena A+B och en för område C. I år kommer vi återgå till att lämna ut frågorna på papper till deltagarna. Svaren lämnas in av deltagarna till konferenssekretariatet (registreringsdisken) senast torsdag 6 oktober kl. 15.15. Prisutdelning sker under middagen.
Maila er fråga med tre svarsalternativ samt vilket som är det rätta svaret. Frågan skickar ni som text i mejl eller i ett worddokument, ej pdf, till congress@grandtravel.se, senast måndag 19/9.
Frågan med svarsalternativ skriver ni själva ut, tar med till konferensen och sätter upp i er monter.

 

Instruktion uppladdning sponsorfilmer

Ladda upp er sponsorfilm senast den 29 september i dropbox på följande länk: https://www.dropbox.com/sh/qmt903xvkm1sjp4/AAA9YEpLPF9Pf3bEOQVwxAMAa?dl=0

Om du har problem att ladda upp din presentation i dropbox går det också bra att skicka till ett mailkonto vi har skapat. Man går då in på www.wetransfer.com eller www.sprend.com/sv, skriver in adressen man vill skicka till dvs urologidagarna@informationsteknik.se och bifogar sin presentation. Notera instruktion hur filen ska namnges nedan.

Spar filmen i den mapp som heter Sponsorfilmer.
Märk filen med Film, Företagsnamn, datum och tid i en följd som detta exempel: FilmGrandtravel5sep10:10

Önskade format: 
- Video format: mpeg 4 h264 inte proless
- Bilder, jpg 1920x1080
- Powerpoint eller keynotes, bredbild 16:9