För talare

Anmälan för talare

Om du deltar alla dagar anmäler du dig på ordinarie anmälningslänk under Anmälan deltagare. Om du inte kan vara med på hela konferensen finns två alternativ för anmälan.

1. Endast att närvara vid din programpunkt (fritt deltagande)
2. Endast under den dagen du håller din presentation (endagskostnad 1250 kr inkl moms)

För att få anmälningslänk till något av dessa alternativ kontakta Maria Wedberg på congress@grandtravel.se.
 

Instruktion för talare

Lokalen har PC dator med Microsoft Powerpoint installerat, projektor och ljudanläggning. Tar du med egen laptop som inte har HDMI uttag så skall du ha med dig adapter till HDMI. Om du har en Mac, så måste du ta med adapter till standard HDMI. Vi föredrar att ni använder datorn som finns på plats.

Ladda upp din presentation senast söndagen den 2 oktober i dropbox klicka här!

Om du har problem att ladda upp din presentation i dropbox går det också bra att skicka till ett mailkonto vi har skapat. Man går då in på www.wetransfer.com eller www.sprend.com/sv, skriver in adressen man vill skicka till dvs urologidagarna@informationsteknik.se och bifogar sin presentation. Notera instruktion hur filen ska namnges nedan.

I dropbox finns olika mappar att ladda ner din presentation i.

  • Om du har en föreläsning sparar du ner presentationen i mappen för den lokal du föreläsare i.
    Märk filen med Förnamn, efternamn, datum och tid i en följd som detta exempel: Andreaslindberg5okt10:10.ppt
     
  • Om du presenterar ett abstract sparar du ner presentationen i mappen för din abstraktsession.
    Märk filen med Förnamn, efternamn, datum och tid och abstractsessionsnummer som detta exempel: Andreaslindberg5okt17:30_1a.ppt

Även den första sliden i presentationen bör innehålla denna info.

Spara ner ert material på USB sticka och ta med på plats som backup. Eventuell film i presentationen önskar vi att ni laddar upp som separat fil.

Undvik direktlänkar till t.ex Youtube i presentationen. Presentationer (powerpoint) i bredbild/16:9 format Filmer i mp4 format.

Tekniker finns på plats i lokalen och hjälper till att starta er presentation. Var på plats i god tid och stäm av med tekniker i lokalen.