Sponsorer och utställare

Ny information, maj 2022

Utställningen kommer ha ett par avgränsade ytor för utställare med produktinformation om rececptbelagda läkemedel

Då produktinformation om receptbelagda läkemedel enbart får riktas till de som har rätt att förskriva läkemedel och de som har rätt att iordningställa och administrera läkemedel, dvs läkare och sjuksköterskor (regelverk för läkemedelsföretag med utgångspunkt i EU-lagstiftning), kommer vissa företagssponsrade föreläsningar som innehåller riktad läkemedelsinformation inte att vara tillgänglig för alla deltagare, istället kommer parallellt program att erbjudas.

Vi kommer även avgränsa ett par ytor i utställningen där de företag som har läkemedelsinformation placeras så att de som inte har rätt att ta del av läkemedelsinformation kan undvika dessa ytor.

Berörda utställare kommer kontaktas av konferenssekretariatet, Maria Wedberg – Grand Travel.
 

Priser

Specificerad information och priser - utställar/sponsorpaket - klicka HÄR! 


Lokalskisser

Utställarskiss - klicka HÄR! Ny skiss läggs ut här inom kort.
Lokalskiss Clarion Hotel & Congress Malmö Live, plan 1 (entréplan) - utställning är inringad med rött och konferenslokaler är märkta med gult.
Lokalskiss Clarion Hotel & Congress Malmö Live, plan 2 - konferenslokaler är märkta med gult.
Här kan ni gå på en virtuell visning.
 

För att komma till anmälan klicka på länkarna nedan. 

Anmälan av utställarplats och sponsorpaket - Alla våra sponsorpaket och utställarplatser är nu uppbokade! 

I anmälan väljer man sin utställarplats eller sponsornivå och plats. De fria deltagarplatserna som ingår i respektive paket anmäls i separat anmälningslänk nedan.
 

Anmälan av personal som ingår i monterbokningen

I de fria deltagarplatserna ingår måltider enligt program. 

Guldsponsor 4 fria deltagare
Silversponsor 3 fria deltagare
Bronssponsor 2 fria deltagare
Frukostsponsor 1 fri deltagare
Utställarplats 1 fri deltagare
 

Anmälan extra företagsrepresentanter

Om ni vill anmäla flera personer än de som ingår i utställar- och sponsorpaketen kan ni göra det här. Deltagarpris är 1250 kr inklusive moms för samtliga dagar. Lunch/kaffe samt mingelkväll 5 oktober ingår. För middag 6 oktober tillkommer 700 kr inklusive moms.

 

Bokningsvillkor

Avbokning deltagaravgift – avgift monterplats/sponsorpaket
Anmälan till konferensen är bindande för både deltagare, utställare och sponsorer. Avgiften återbetalas ej. Som deltagare går det bra att skicka en kollega i ditt ställe. Läs mer i bokningsvillkoren här eller i din anmälan. Ändringar skickas till congress@grandtravel.se.


Information för utställare

Utställarinformation - klicka HÄR!
* Inflyttning i utställningslokalen sker först den 5 oktober från kl. 6.00. Utställningen ska vara färdig kl. 11.00.
Beställning av montermaterial görs via Malmö Mäss-Service senast 14 september - klicka HÄR!

Luncher serveras i hotellets restauranger. Lunch-kaffe och kaffe i pauser serveras i utställningen. Välkomstmingel 5 oktober serveras i utställningen och i angränsande öppna ytan Livingroom. Utställarapp och utställarportal

I år ingår Trippus utställarapp och utställarportal för alla utställare. När du har gjort en anmälan av utställar- eller sponsorpaket får du ett mejl med inloggning till utställarportalen. Utställarappen laddas ner från App Store eller Google Play. Inloggningsuppgifterna till utställarappen hittar du i din utställarportal.
Läs om utställarportalen!
Läs om utställarappen!Tipspromenad

I anmälan kan ni ange om ni önskar vara med i tipspromenaden. I år kommer vi återgå till att lämna ut frågorna på papper till deltagarna. Svaren lämnas in av deltagarna till konferenssekretariatet (registreringsdisken) senast torsdag 6 oktober kl. 15.15. Prisutdelning sker under middagen.
Maila er fråga med tre svarsalternativ samt vilket som är det rätta svaret. Frågan skickar ni som text i mejl eller i ett worddokument, ej pdf, till congress@grandtravel.se, senast måndag 19/9.
Frågan skriver ni själva ut, tar med till konferensen och sätter upp i er monter.