Foredragsholdere

 
 

Niklas Wilmking
Global Head og Airfreight, DB Schenker

Ansvarlig for blant annet det globale flynettverket, operasjonell drift og digitalisering. Etter en periode i militæret tilbrakte Niklas syv år i operative stillinger i Lufthansa German Airlines før han begynte i DB Schenker i 2002. Han tilbrakte et tiår i Asia hvor han jobbet i forskjellige stillinger og bedriftsledelsesfunksjoner i Kina, Vietnam og Singapore. Etter hjemkomsten til Europa overtok Niklas ansvaret for det globale nettverket i DB Schenker.

 
 

Lars Fredrik Martinussen
Kommunikasjonssjef, Nordlaks AS

Lars Fredrik har master i fiskerifag fra Universitetet i Tromsø og har tidligere jobbet i Norges sjømatråd i forskjellige stillinger før han startet i Nordlaks i 2016. Han vil dele hvordan Nordlaks vil møte fremtiden med sterkt fokus på bærekraftig utvikling av ny havbruksteknologi.

 
 

Jan Endre Vartdal
Administrerende Direktør, Vartdal Plast

Tredje generasjons administrerende direktør i Vartdal Plast. Har jobbet i familiebedriften i over 25 år og vært administrerende direktør de siste 11 årene. Leder for Emballasjegruppen, EPS-forbundet og styremedlem i NHO Møre & Romsdal. Jan Endre vil snakke om funksjonen til ESP, sirkulær økonomi og bærekraft.

 
 

Eric Mauroux
Vice President Fresh - Air France KLM Martinair Cargo

Eric har mer enn 35 års erfaring i internasjonale selskaper, og vært i flere regionale lederstillinger i Sørøst-Asia, India, Mexico, Mellom-Amerika og Sør-Amerika. Eric er også styremedlem i Cool Chain Association. Han vil snakke om bærekraftig vekst.

 
 

Wenche Grønbrekk
Head of Sustainability and Risk, Cermaq Group, and Senior Advisor to the United Nations Global Compact

Wenche er ekspert på bærekraft og leder i dag flere samarbeid med norske selskaper for å fremme FNs Global Compact og deres bærekraftsmål. Gjennom tverrfaglig samarbeid har hun utviklet løsninger på de komplekse utfordringene på bærekraftig utvikling i havindustrien.

 
 

Ola Strand
Administrerende Direktør, BluWrap

Ola har en lang karriere fra internasjonale logistikkselskaper med fokus på strategisk ledelse og verdiskapning for sine kunder. Før han begynte i BluWrap, var han CEO i COOP og SAS. Ola var også ansvarlig for å bygge Exxons regionale senter i Midt-Norge som et selvstendig selskap.

 
 

Fredrik Wildtgrube
Head of Global Sales, Finnair Cargo

Fredrik har en mastergrad i økonomi med lang erfaring innen Internasjonalisering, globale forsyningskjeder og logistikk. Han har hatt kommersielle lederroller innen spedisjon- og luftfartsindustri, hvor fokus alltid har vært på kunde og verdiskapning. Fredrik har base i Shanghai, Kina.

 
 

Morten Würgler
Head of Airfreight, Schenker AS

Würgler har siden 2014 drevet Air Perishables og sørget for at Schenker AS i dag er Norges ledende luftfraktspeditør. Han har over 20 års bred internasjonal forretnings- og logistikkerfaring, hvorav 13 av de i Schenker AS.

 
 

Knut Eriksmoen
Administrerende Direktør, Schenker AS

Knut har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI, og over 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i ulike globale selskaper. Han tok over stillingen som Administrerende direktør for DB Schenker Norge i 2017. Før dette ledet han det fremgangsrike divisjonsområdet Air & Ocean Freight i Schenker AS.

 
 

Erik Wirsing
Visepresident for global innovasjon i DB Schenker

Ansvarlig for alle globale innovasjonsaktiviteter i DB Schenker. Han har jobbet i selskapet siden 1999 og har hatt flere stillinger innen Business Excellence, IT og Cross-Functional Services. Wirsing fokuserer på fremtidig forskning, effekten av trender som digitalisering, 3D-printing, elektrisk mobilitet, autonom kjøring, forskning og utvikling mm.

 
 

Bobby Madley
Tidligere Premier League- og FIFA-dommer

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball, men har tilbrakt de siste fem årene som toppdommer i Premier League. Han vil gi deg et unikt innblikk i livet til en dommer, men også viktige budskap om håndtering av stress, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig setting.

 
 

Stefan Hyttfors
Futurist

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Hans foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer han vil belyse er disrupsjon, atferdsen-dringer og neste generasjons lederskap. Vi lover et inspirerende, utfordrende og underholdene foredrag – som vil tvinge deg til å ta stilling til endringer som kommer.