Brandaktivering af sponsorat og vejen til Tour de France for et cykelhold

D. 25. november kl. 15.00 - 17.30
 


Hvad kræver det at komme med til Tour de France som cykelhold? Og hvordan kan man som sponsor på Tour de France lave brandaktivering og udnytte sit sponsorat til fulde?

Disse to forskellige vinkler på Tour de France skal vi besøge til denne event med cykelholdet Riwal Securitas Cycling Team og Tour de France-sponsoren Continental Dæk Danmark.  

Mød Steffen Kromann, direktør for Riwal Securitas Cycling Team, der i 2020 har fået wildcards til flere af de store endags klassikere. Teamet er et danskejet cykelhold, der kører på den europæiske Europa Tour. Selvom det bliver ekstremt svært, ikke mindst efter at verden har været lukket ned af Coronavirus, er missionen stadigvæk at komme med til Tour de France i 2022, når starten går i Danmark.

Steffen Kromann vil give et indblik i cykelholdets rejse og de erfaringer, de har gjort sig undervejs, men også fokusere på teamets tre kerneværdier passion, udvikling og fællesskab. Steffen vil også invitere et par cykelryttere fra holdet med, som vil give indblik i deres hverdag.

At sponsorere en af verdens største sportsevents er en stor drøm for mange virksomheder. En drøm der er gået i opfyldelse for Continental Dæk Danmark.

Men hvad betyder det at sponsorere så stor en event? Hvilke overvejelser ligger der bag sponsoratet, og hvordan udruller man som virksomhed sponsoratet på bedste vis, så man får det optimale ud af det? Eksponeringen for en event som Tour de France er enorm, og der skal ligges mange tanker i, hvordan sponsoratet aktiveres lokalt, og hvordan man også kan bruge den taletid med en prestigeevent i ryggen til at hive ens kampagnen op i et højere samfundslag og præge den enkelte dansker. 

Kom med på rejsen fra de første spæde tanker til "la grande finale" Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 med Adm. Direktør, Georg Nielsen og Marketingchef, Claus Larsen, Continental Dæk Danmark.

 

Program:

14.30 - 15.00: Registrering
15.00 - 15.15: Velkommen og seneste nyt fra A.S.O ved Dennis Ritter
15.15 - 16.00:  Vejen til Tour de France v. Direktør Steffen Kromann, Riwal Securitas Cycling Team 
16.00 - 16.20: PAUSE
16.20 - 16.50: Brandaktivering af sponsorat v. Adm. Direktør, Georg Nielsen og Marketingchef, Claus Larsen Continental Dæk Danmark  
16.50 - 17.30: Netværk