ANVÄNDARINFORMATION


Ingarö GK bjuder in till årsmöte via Zoom.
Vi rekommenderar att man använder Zoom-tjänsten via en dator eftersom röstningsförfarandet sker via mobilen. 

Vid frågor, vänligen kontakta oss på: 0708 - 702 511

Innan stämman startar får alla röstberättigade ett personligt SMS, följ länken för att först registrera din närvaro så att röstlängden blir korrekt.  
Observera! Närvaroregistrering till mötet måste ske mellan 17:30 - 18:00 den 27 maj. Du kommer enbart kunna rösta under stämman om du anmält din närvaro.

Eftersom stämman är digital sker omröstning rent praktiskt så att resultatet redovisas efter omröstningen i form av staplar som visar antal röster per alternativ. 

Stäng av ljud och kamera när du inte har begärt ordet för att inte störa andra och för att bidra till bättre bildkvalitet. Du behöver inte säga hej eller bekräfta att du är ansluten till mötet, detta görs via närvaroregistreringen.
För att begära ordet, ber vi er att använda funktionen "handuppräckning". För att räcka upp handen klickar man först på "participants" och sedan på "Raise hand". Vi kommer att meddela dig när ordförande ger dig ordet. 

 

Vi rekommenderar att du använder Zoom-tjänsten via en dator eller surfplatta eftersom röstningsförfarandet sker med hjälp av mobilen. Se till att du har den mobil med det nummer du angett i din anmälan till stämman till hands för att kunna registrera din närvaro och rösta. 

Trippus enkätverktyg för röstning 
En fråga kommer att vara aktiverad i taget. När du bockat i ditt röstningsalternativ (exempelvis ja, nej) klickar du på knappen "Skicka" vilket gör att din röst registreras.

När det är dags att rösta på nästa fråga kommer moderatorn aktivera frågan.
Observera! Röstningslänken är personlig och ska därför enbart besvaras av dig. Du kan enbart rösta en gång på respektive fråga. När du skickat in din röst på frågan går det inte att gå tillbaka till frågan.


Jag kan inte se nästa punkt för röstning i dagordningen

Om du möts av den här vyn...

 
...så kan du uppdatera din telefon, surfplatta eller dator genom att klicka på:  i adressfältet.

 

 


Funktioner som är användbara under mötet, vid frågor under årsmötet - Ställ en fråga i chatten
Om du rör pekaren över skärmen dyker en list upp längst ner. Du klickar på respektive symbol för att aktivera/avaktivera funktionen. På datorn ser den ut så här:

Hur man ansluter till ett Zoom-möte: