Hotell



Vi har för Vattenstämman 2023 ett begränsat antal förbokade rum som ni enligt först till kvarn principen kan boka och bekräfta enligt nedan.

Hotell Promenadavstånd till Umeå Folkets Hus
Clarion Collection Hotel Uman 3 minuter
Clarion Hotel Umeå 9 minuter
Comfort Hotel Winn 1 minut
Elite Hotel Mimer 4 minuter
Scandic Plaza Umeå 6 minuter
Stora Hotellet i Umeå 4 minuter
U&Me Hotel 5 minuter
   

Clarion Collection Hotel Uman - Fullbokat

    


Om hotellet

Clarion Collection Hotel Uman är en unik hotellpärla i centrala Umeå. Hos oss har du den vackra Umeälven intill hotellet och bara en minut bort ligger gågatans butiker. Frukost, fika och kvällsmat ingår dessutom alltid i rumspriset.

Våra standardrum har 18 välplanerade kvadratmeter med arbetsyta, telefon, två sköna 90 cm enkelsängar och sittplats. Alla rum är utrustade med LCD-TV. De ljusa badrummen har dusch och hårtork.

Typ av rum Datum Pris
Standard enkelrum 22-24 maj 1 424kr/natt
Standard dubbelrum 22-24 maj 1 603kr/natt

 


Clarion Hotel Umeå Fullbokat

    

Om hotellet

Clarion Hotel® Umeå – Umeås nya mötesplats! Här kan du slappna av på terrassen med utsikt över Umeälven, njuta av en god middag i brasserie NÒR, ta en drink i skybaren, varva ner i Elements Spa.

Våra standardrum är inredda i skandinavisk design med två 90 cm breda sängar. Rummen har en generös skrivbordsyta, ljust badrum med dusch och fina, lugna materialval. Rummen är utrustade med tv som erbjuder streaming, hårtork, minibar, strykjärn och lyxiga produkter från Rituals Cosmetics.
 

Typ av rum Datum Pris
Standard enkelrum 22-24 maj 1 603kr/natt

 


Comfort Hotel Winn - Fåtal rum lediga

    

Om hotellet

Comfort Hotel Winn – ett modernt Umeå-hotell. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och skönt lobbyhäng. Dessutom Umeås kanske bästa läge i stadsdelen Forsete.

Våra snygga och moderna standardrum är på ca 14 kvm och möblerade med två stycken 90 cm breda enkelsängar, skrivbord, stol, fåtölj och platt-tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och hårfön. Rummen har trägolv eller heltäckningsmatta.
 

Typ av rum Datum Pris
Standard enkelrum 22-24 maj 1 246kr/natt
Standard dubbelrum 22-24 maj 1 424kr/natt

 


Elite Hotel Mimer Fåtal rum lediga

    

Om hotellet

Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang samt gym och relaxavdelning.

Rymligare rum med individuell inredning. Här kan du koppla av, sova gott och arbeta. Det finns en bekväm fåtölj, skrivbord och en säng med sköna kuddar för maximal vila. Rummet passar för 1-2 vuxna. Badrummet med dusch.

Typ av rum Datum Pris
Enkelrum 22-23 maj 1 598kr/natt
Enkelrum 23-24 maj 1 688kr/natt

 


Scandic Plaza Umeå Fullbokat

    

Om hotellet

Bo i skön avslappnad miljö, granne med gågatans shopping och nöjesliv. Strosa på stan, träna i gymmet och värm dig i bastun. Eller njut en stund i vår relaxavdelning med utsikt över älven innan du stimulerar smaklökarna i restaurangen.

I våra standardrum på 25 m² kan du slå dig ner i fåtöljen med en god bok eller koppla av med en bra film i sängen. Skrivbord finns för dig med mobilt kontor.
 

Typ av rum Datum Pris
Standard enkelrum 22-24 maj 1 473kr/natt

 


Stora Hotellet i Umeå Fullbokat

    

Om hotellet

Äventyrsrummen tillhör Stora Hotellets och sjömanshusets vanligaste rumskategori som är 15-17 kvm. Men de är ändå garanterat ovanliga… Rummen har en 140 cm bred Queen Size-bed eller 160 cm bred Twin bed. Här finns gott om smarta förvaringslösningar och sittningar som är integrerade i den fasta inredningen. Rummen är utrustade med TV, säkerhetsskåp och har badrum med dusch.
 

Typ av rum Datum Pris
Standard enkelrum 22-24 maj 1 420kr/natt
Standard dubbelrum 22-24 maj 1 670kr/natt

 


U&Me Hotel Fullbokat

  

Om hotellet

U&Me Hotel, ett nytänkande hotell med bästa läge mitt i centrala Umeå. Skapa din optimala vistelse genom att bo kompakt eller rymligt, krydda med prisvärda mervärden och lyxiga upplevelser just utanför din hotelldörr.

In- och utcheckning sker enkelt och smidigt vid våra digitala incheckningsdiskar, precis som på flyget. Dessa är placerade under rulltrappan, vid hissarna som efter incheckning tar dig upp till ditt våningsplan. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt om du skulle behöva hjälp. Antingen vid incheckningsdisken eller ett telefonsamtal bort.

Medium är rummet som passar de flesta och för det mesta. Perfekt för dig som är här på jobb under veckan eller spenderar en weekend i stan. Sträck ut dig ordentligt med en 180 cm/king size-säng (alternativt 2×90 cm twin-sängar). Här har du allt som behövs och första parkett, mitt i stadens hjärta. Gratis wifi för alla våra gäster.

Typ av rum Datum Pris
Medium enkelrum 22-24 maj 1 120kr/natt
Medium dubbelrum 22-24 maj 1 340kr/natt

 


Bokningsvillkor

Eventuell avbokning skickas skriftligen till svensktvatten@travelteam.se enligt nedan datum. Vänligen notera att de varierar baserat på det hotell ni bokat. 

Efter ovan datum kan tyvärr kan inga återbetalningar göras.
Avbokning av logi följer och är anpassade efter konferensanläggningens avbokningsregler.

Hotellbokningen kan överlåtas till annan person inom samma organisation utan extra kostnad, men måste anmälas i förväg.

I logipriserna ingår frukost. Allt extra såsom ex. mini-bar, parkering etc. betalas av deltagaren själv direkt till hotellet.
 

Bokning

Hotellrummen ovan bokas och bekräftas i samband med anmälan till konferensen.

För frågor eller om du önskar lägga till en bokning på din anmälan vänligen kontakta Travel Team på svensktvatten@travelteam.se eller 010-188 25 00.



Med reservation för ändringar och felskrivningar.