Dag 2 - Tirsdag


08:30 - 09:00

Sekretariat åpent


09:00 - 10:00

Digitalisering, kommunikasjon og samspill på jobb.

Økt digitalisering påvirker arbeidsdagen til både ledere og medarbeidere. Samarbeid og kommunikasjon skjer på stadig nye måter, og makt forskyves. Lai vil dele eksempler fra ny og spennende forskning, også fra Norge. Lai vil m.a. snakke om lederes muligheter til å motivere via digitale flater, og om hva som påvirker medarbeideres preferanser for digitale versus fysiske møter, og hva som er viktig for å oppnå effektive team med høy digital samarbeidskompetanse. Lai kommer også til å sveipe innom bruk av smileys i jobbmail og konsekvensene av å dele ulike typer innhold med kolleger på sosiale medier.

Linda Lai, Professor- BI, Institutt for ledelse og organisasjon


09:50 - 10:00

Pause - 10 minutter


10:00 - 10:30

Trykk på boksene under for mer informasjon

Kunder deler erfaringer og stiller spørsmål til TE og U4 om alt innen økonomi/rapportering og inngående/utgående faktura. Møt våre eksperter, få svar på det du lurer på, og få nyttige innspill som gjør din hverdag enklere!

Ingar Slette og Kristian Finn, UNIT4
Steinar Brodin/Bjørn Erik Hveding/Jul Thomas Brustad/Thomas Vesteraas, Tietoevry

Kunder deler erfaringer og stiller spørsmål til TE og U4 om alt innen økonomi/rapportering og inngående/utgående faktura. Møt våre eksperter, få svar på det du lurer på, og få nyttige innspill som gjør din hverdag enklere!

Ingar Slette og Kristian Finn, UNIT4
Steinar Brodin/Bjørn Erik Hveding/Jul Thomas Brustad/Thomas Vesteraas, Tietoevry

Integrasjon imellom UNIT4 og øvrige løsninger kan være både kostnadsdrivende og en feilkilde. Integration hub er en ny løsning som standardiserer hvordan vi gjør standardiserer integrasjoner mellom UNIT4 og øvrige fagsystemer. Løsningen er basert på Microsoft Azure Cloud.

Rolf Arne Flaa og Erlend løkken Sigholt, Tietoevry

Bli med oss på en global reise gjennom prosjektledelsens dynamiske landskap, hvor vi utforsker konseptet med globale prosjekter. I denne seansen vil vi avdekke hva som definerer et globalt prosjekt og hvordan det skiller seg fra tradisjonelle tilnærminger i UNIT4 ERP. Seansen passer perfekt for deg som jobber med prosjekter på kryss av selskaper internt i samme konsern.

Jarle Reite, Tietoevry

Gjenbruk av data fra rekrutteringsportal til lønnssystem og andre støttesystemer er viktig for å sikre kvaliteten og integriteten på dataene. Vi ser på overordnet prosessflyt og og hva som er mulighetsbildet med versjon 3.1. I tillegg tar vi en rask titt på hva som kommer i ny versjon.

Karine Wangsvik, Tietoevry


10:30 - 11:10

Pause - 40 minutter (Utsjekk)


11:10 - 11:40

Trykk på boksene under for mer informasjon

ERP systemer har ofte urealisert potensiale for å oppnå bedre effektivitet, kvalitet, kontroll og innsikt. Vi går gjennom modellen vi jobber etter for å ivareta kortsiktige og langsiktige mål, og gir eksempler på prosjekter vi har gjennomført.

Nils Olaf Eriksen og Mikael Abildgaard, Tietoevery

Hvordan sikre best mulig fakturaflyt med ferdig konterte fakturaer?

Vi ønsker alle minst mulig manuell behandling av en faktura, og hvordan få dette til ved å ta i bruk alle muligheter som allerede er tilgjengelig i ERP?

Anita Holsve Olsen UNIT4

API-baserte HR-integrasjoner ved bruk av Integration HUB.
Standardiserte integrasjoner for kommunesektoren.

Yngve Sandøy-Seiness og Rolf Arne Flaa, Tietoevry

Unit ERPx er fremtiden med UNIT4. For prosjektbrukere vil veldig mye være likt, men med nye verktøy og nye brukergrensesnitt kan man jobbe med løsningen på bedre og mer intuitive måter. Vi ser på hva som finnes i dag og hva som kommer i tiden fremover i UNIT4 ERPx

Vidar Nergaard, Tietoevry og Kristian Finn, U4

Vi viser gode løsninger som er laget hos våre kunder, og gir nyttige tips og triks på problemstillinger som ofte går igjen i EveryOne og desktop. Møt to bergensere fra Tietoevry Support og få svar på dine spørsmål!

Karoline Hagesæter og Jannicke Haakonsen, Tietoevry support


11:40 - 11:55

Pause - 15 minutter


11:55 - 12:40

Slik kan DU bruke AI i dag!

Hvorfor er AI viktig nå, og hva kan du konkret gjøre i hverdagen din for å benytte deg av mulighetene AI gir ? Få gode ideer til å nyttigjøre deg verktøy som finnes tilgjengelig allerede nå!

Thomas Moen, Digital markedsfører, Selvstendig næringsdrivende


12:45 - 13:45

Lunsj - hjemreise