Dag 1 - Mandag

09:00 - 10:00

Registrering åpner - lett servering ved ankomst


10:00 - 10:10

Offisiell åpning av @FIRST 2023

v/ Evi Seljevoll, Managing Partner Tietoevry Tech Services Norway


10:10 - 10:20

Velkommen til Ullensaker

Ståle Lien Hansen, ordfører i Ullensaker kommune


10:20 - 10:25

Introduksjon av dagens programledere

Gry Barø & Viggo Anthonsen, Tietoevry


10:25 - 10:55

"Tilskyende med glimt av sol"

Vi har passert et tippepunkt der det ikke lenger er et valg mellom klassisk on-premise og en skybasert leveransemodell. Den skybaserte modellen er kommet for å bli. Spørsmålet er om vi som kunder er tilstrekkelig opplyste til å forstå de mange variantene. Spillereglene er endret,- vær på vakt!

Bo Hjort Christensen, ERP-analytiker, foreleser og rådgiver


10:55 - 11:25

Oppdatering fra UNIT4

Hvor går veien videre for UNIT4, hvilke planer og satsningsområder er viktige fremover ?

Rune Helmann, UNIT4 Norge


11:25 - 11:55

Kunstig intelligens og UNIT4 ERP

Kunstig intelligens (AI) og språkmodeller (LLM) som ChatGPT er ikke lenger buzzwords, men en naturlig del av hverdagen. Niklas Hakala foretller i dette foredraget hvordan UNIT4 ser for seg at slike teknologier kan berike funksjonaliteten i UNIT4 sine systemløsninger.

Niklas Hakala, UNIT4


11:55 - 12:00

Informasjon fra Brukerforeningen

Arild Braseth, leder UNIT4 brukerforening


12:00 - 12:55

Lunsj


12:55 - 13:30

Trykk på boksene under for mer informasjon

Dette foredraget utforsker hvordan UNIT4 ERP-systemer kan bidra til å implementere og forvalte bærekraftige forretningspraksiser. Vi vil diskutere funksjonalitetene som muliggjør bærekraftig ressursstyring, CO2-rapportering og sosialt ansvar, og hvordan disse kan bidra til en mer miljøvennlig og samfunnsansvarlig virksomhet.

Ingar Slette, UNIT4

Source-2-Contract er UNIT4 sitt nye verktøy for å håndtere anskaffelser fra start til mål. Løsningen forbedrer anskaffelsesprosessen, leverandøroppfølgingen med riskikohåndtering samt kontraktsarkiv og oppfølging.

Få innsikt i hvordan din organisasjon kan forbedre oppfølging og kontroll mot leverandør og kontrakt i forkant av selve innkjøpsprosessen.

Anita Holsve Olsen og Maja Clausen UNIT4

ChatGPT, Bard og tilsvarende løsninger kan allerede i dag gi god støtte for UNIT4 brukere på alle nivåer. Lær hvordan disse løsningene kan hjelpe deg i hverdagen!

Peter Hjelvik og Per Tore Hoff, Tietoevry

Dykk inn i en verden av effektiv prosjektadministrasjon med oss, og utforsk de dype lagene av prosjektfunksjonaliteten i UNIT4 ERP. Enten du er en erfaren bruker som trenger en oppfriskning eller nybegynner, vil denne seansen gi deg innsikt i hvordan du kan optimalisere prosjekthåndteringen din ved å utnytte kraften i UNIT4 ERP. Utforsk de ulike funksjonene, lær smarte triks og teknikker, og oppdag hvordan du kan skape en sømløs flyt i dine prosjekter.

Kristian Finn, UNIT4

Man sier ofte at riktig verktøy er halve jobben. Når det gjelder digitalisering av reiseregninger og utlegg har verktøyet man velger mye å si for medarbeidertilfredshet og for potensialet for innsparing. I dette foredraget vil du få tips om hvilke funksjoner og egenskaper det er viktig å se etter når man skal velge system for reiseregninger og utlegg. I tillegg vil vi vise eksempler på hvordan UNIT4 Travel & Expense kan gi din viksomhet en forenklet registrering og behandling av reiseregninger.

Øystein Nordhagen, UNIT4


13:30 - 13:40

Pause - 10 minutter


13:40 - 14:10

Trykk på boksene under for mer informasjon

Information Browser gir sluttbrukere mulighet til selv å spørre på og analysere data fra UNIT4 ERP. I tillegg kan en enkelt lage grafikk og KPI'er som kan benyttes i rolletilpassede dashboards. I dette foredraget går vi nærmere inn på hvordan dette verktøyet brukes.

Thomas Augestad, UNIT4

Ta ut effekter og gevinster med en felles plattform for anskaffelser og kontrakter mot varekatalog, innkjøp og fakturamatch.

Skaff deg samtidig full oversikt og kontroll over din organisasjons innkjøp.

Anita Holsve Olsen og Maja Clausen UNIT4

De fleste kunder tar ibruk mer og mer skytjenester. I denne sesjonen viser vi eksempler på hvordan UNIIT4 ERP kan bli med på denne reisen!

Peter Hjelvik, Tietoevry

Utforsk de mest fascinerende aspektene ved UNIT4 ERP7 prosjekt. Oppdag metoder for å forbedre din prosjektadministrasjon mens vi deler engasjerende tips og triks som vil gi et friskt perspektiv. Gjennom innovative tilnærminger til opprettelse av prosjekter, samt en dypdykk i fremtidsrettede planer for UNIT4 ERP7, inviteres du til å delta i en seanse som vil utfordre tankene dine og vekke din nysgjerrighet.

Vidar Nergaard og Jarle Reite, Tietoevry

Vi viser gode løsninger som er laget hos våre kunder, og gir nyttige tips og trics på problemstillinger som ofte går igjen. Møt våre eksperter og få svar på dine spørsmål!

Ingvild Helland, UNIT4


14:10 - 14:20

Pause - 10 minutter


14:20 - 14:50

Trykk på boksene under for mer informasjon

Med Unit4 Time Management får du en enkel oppgavebasert timeliste tilgjengelig på alle enheter, som gjør det enkelt å registrere tidsforbruk på interne og eksterne oppgaver. Alle typer arbeids- og fraværstid registreres på samme sted, og virksomheten får oversikt og kontroll både på tidsforbruk på ulike oppgaver og på mertid og fravær.

Øistein Nordhagen, UNIT4

Optimaliser kostnadsstyring og øk lønnsomheten med et foredrag om spend analytics. Utforsk kraften i datadrevet innsikt og lær å ta strategiske beslutninger basert på faktiske data. Bli med på denne inspirerende reisen mot bedre ressursutnyttelse og økonomisk suksess.

Med Unit4 Spend Analytics har virksomheten din et utprøvd verktøy for å analyse dine data på alle nivåer, samt å presentere de grafisk. I følge de største analyseselskaper globalt er Unit4 Spend Analytics ledende innen analyse av økonomiske data.

Maja Claussen og Anita Holsve Olsen, UNIT4

ERP Kommune er Tietoevry sin løsning til kommunesektoren. Få en oversikt over innholdet i løsningen. Presentasjonen vil vise konkrete nyheter som er tilgjengelig i dag i tillegg til å gi deg innsikt i utviklingen fremover.

Bjørn Ingolfsen og Bjørn Erik Hveding, Tietoevry

Presentasjon av Karlsøy Kommune sin løsning for timefangst og prosjektstyring
Vi presenterer hvordan Karlsøy Kommune har tatt i bruk ptimefangst og prosjektmodulen, og hvilke fordeler dette har gitt kunden.

V/ Vidar Nergaard, Tietoevry

I dagens moderne arbeidsmiljø er det avgjørende å ha et effektivt og sømløst fraværsstyringssystem på plass. Vi ser på betydningen av digital sykmelding, refusjon og nødvendigheten av en grundig oppfølging av den ansatte og hvordan UNIT4 ERP kan bistå.

June Torp, UNIT4


14:50 - 15:20

Pause - 30 minutter, lett servering


15:20 - 15:50

Trykk på boksene under for mer informasjon

"Excelerator: Et verktøy som gir mange muligheter for rapportering. Vi ser hvordan vi «enkelt» kan lage nye rapporter og oversikter. Nyttige tips: «Kreativ» bruk av UBW kan gi fin funksjonalitet, lær hvordan du kan lage rapporter som gir god styringsinformasjon for din organisasjon!

Arvid Selle - Oslo kommune

Skanska ønsket å forenkle og forbedre forretningsprosessene relatert til blant annet leverandørregnskapet. Få nyttige tips til hvordan du kan gå frem for å forbedre egne forretningsprosesser i UNIT4 ERP.

Thomas Vesterås/Skanska

Oslo Kommune gjennomfører et prosjekt for å blant annet bytte ut UNIT4 desktop klienten med ren webtilgang.
I dette innlegget forteller kunden om de erfaringene man har gjort i dette prosjektet

Snezana Rabasovic og Cefayil Erdem, Oslo Kommune

Velkommen til en utforskning av ESG (Environmental, Social, and Governance) i prosjektledelse - en nøkkel til ansvarlig virksomhetspraksis. I denne seansen vil vi dykke inn i viktigheten av å måle og styre ESG-aspektene i dine prosjekter. Gjennom praktiske eksempler og innsiktsfulle tilnærminger vil vi belyse hvordan ESG-integrasjon ikke bare fremmer bærekraft, men også styrker prosjektenes suksess og påvirkning. Utforsk veien mot mer meningsfylt og ansvarlig prosjektledelse mens vi avdekker hvordan ESG-prinsippene kan bli en integrert del av dine strategier.

Thomas Augestad, UNIT4

Hvordan gjøre hverdagen litt enklere på lønnsavdelingen? Vi ser på mulige effektiviseringer av lønnsprosessen og henter frem eksempler gjort hos kunder. Vi vil også snakke litt om veien videre med nytt brukergrensesnitt for lønnsmedarbeideren.

Thai Doan og Børge Danielsen, UNIT4


15:50 - 16:00

Pause - 10 minutter


16:00 - 16:30

Trykk på boksene under for mer informasjon

Det å utnytte mulighetene skyen representerer er for mange virksomheter en utfordrende operasjon. Microsoft sin skyløsning er en sikker og god plattform for din UNIT4 ERP plattform, men det er flere aspekter man må ta stilling til og man kan lett trå feil allerede før man starter reisen.
I dette foredraget vil Tietoevry dele våre innsikter, og gjennom tjenestespekteret Microsoft tilbyr, gi praktiske råd og ideer du kan ta med deg videre i skyreisen din.

Rune Ovlien Rakeie, Tietoevry

Hvordan bli bedre på kompetanseutvikling i din organisasjon ?. Dossier kompetansesystem håndterer i dag mer 15 millioner kompetansekrav i norske virksomheter. Få presentert hvordan Dossier integrert med UBW og sikrer oversikt og kontroll på virksomhetens kompetanse - hvordan kunder lykkes med kompleks kompetanseplanlegging og -styring på en enkel måte.

Per Åge Barbakken, Dossier

"Vi viser hvordan din organisasjon kan forenkle periodeavslutningen : Kraftig automatiserte avstemmingsprosesser Standardisering av økonomiske prosesser for konsistens og effektivitet Oppnå en effektiv periodeavslutning i samspill med UNIT4"

Jonny Steindal, EMEA Pre-Sales Manager

Vi viser vår Live Invoice og inviterer til en dialog om hva som bør være det interaktive innholdet på fakturaen som gir toveis dialog, forbedret kundekommunikasjon og verdi for både utsteder og mottaker

Odd Egil Orøy, Produktsjef Multikanal

eye-share Workflow er det perfekte tilskudd for alle UNIT4-kunder som ønsker å frigjøre ansatte fra kjente og ukjente tidstyver. Vi viser deg hvordan eye-share kan øke automatiseringsgraden for fakturabehandling til over 90% , med standardisert integrasjon til UNIT4. eye-share Workflow benytter seg av både AI og regler for å automatisere hele prosessen fra mottak til ferdig bokførte fakturaer, samtidig som at de på regnskap beholder full kontroll i et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt!

Jan Erik Gausdal, Eyeshare


16:30 - 17:20

Happy Hour - Uformell samling med våre samarbeidspartnere, lett servering.


17:20 - 19:00

Tid til egen disposisjon. Ta deg en tur ut, vær sosial med andre, eller annet!


19:00 - 19:30

Vi møtes for en aperitif før festmiddagen


19:30 - 23:00

Festmiddag og underholdning