RESIA ÄR TILLBAKA I LINKÖPING


Vi har nöjet att bjuda in dig till en ”After Work” den 28 april  kl 16-19 med spännande föreläsningar, diskussioner och nätverkande. Kom och träffa oss och kollegor från näringslivet för att få inblick i och diskutera hur vi i en allt mer digitaliserad och globaliserad värld tillsammans kan vidareutveckla vår region och dina affärer. Inbjudan är personlig och gäller för dig och en vän eller kollega. Föreläsningar och måltider enligt program bjuder Resia på.

På mångas önskemål  öppnar Resia åter i Linköping. I april slår vi upp dörrarna till vårt nya kontor på Storgatan 28. Med stans  proffsigaste team hjälper vi ditt företag till bättre affärer genom effektiva resor och möten.

Anmäl dig så snart som möjligt dock senast fredag den 22 april. Vi reserverar oss för att det kan bli fullbokat. Efter genomförd anmälan får du en skriftlig bekräftelse. Biljett distribueras därefter via SMS den 27 april. Ej avbokad plats debiteras med SEK 450 exkl. moms.

VARMT VÄLKOMMEN !

 

Lyssna bla. till Ari Riabacke som är en av skandinaviens mest anlitade talare, i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year 2014.