Utställare

Har ditt företag behov av att utöka kontaktnätet med personer i offentlig sektor som arbetar med park och parkförvaltning? I så fall är denna kongress rätt forum för er. Utställningen kommer att hållas i universitetshuset, Uppsala universitet, den 29 augusti. Den 30 augusti när konferensen hålls på SLU, Ultuna, kommer det inte att vara någon utställning.

Pris och anmälan
Utställarplatsen kostar 7 000 kr ex moms. I priset ingår golvyta med konferensbord, stol och el, samt publicering av er logotyp på konferensens webbplats. Duk, vas, skålar och annat ni kan tänkas behöva i er monter ingår inte och vi ber att ni tar med det ni behöver själva.

Utställarplatserna varierar i storlek beroende på placering. De är 2-3 meter breda och 1-1,5 meter djupa. Plats 1-12 är i universitetshusets nedre foajé. Där serveras även lunch och fika. I den övre foajén finns platserna 13-15. Ingen servering sker här, men här finns entrén till konferenslokalen. För att se en planskiss, klicka HÄR. Du väljer plats i samband med att du bokar utställarplats.
 

BOKA UTSTÄLLARPLATS HÄR


OBS: Förutom utställarplats behöver du också anmäla era företagsrepresentanter, dvs de personer som kommer delta under dagarna i Uppsala. Det finns två alternativ för anmälan av era representanter:


Alternativ 1
Deltagande den 29 augusti i universitetshuset: fika, lunch, fika. Kostnad: 1300 kr.

Tilläggskostnader (valfria tillval):
Välkomstmottagning i Linnéträdgården den 28 augusti: 500 kr 
Konferensmiddag i Botaniska trädgården: 1200 kr

Boka representant(er) enligt alternativ 1 här: 

BOKA REPRESENTANTER ENLIGT ALTERNATIV 1


Alternativ 2 
Man deltar på hela kongressen, d.v.s. Get together i Linnéträdgårdens orangeri  28 augusti, föreläsningar och förtäring enligt programmet den 29-30 augusti, konferensmiddag 29 augusti i Linneanum, Botaniska trädgården. Kostnad: 4 900 kr ex moms vid anmälan t.o.m. 17 juli och 5400 kr vid anmälan fr.o.m. 18 juli.

Boka representant(er) enligt alternativ 2 här:

BOKA REPRESENTANTER ENLIGT ALTERNATIV 2


Bokningsvillkor
Utställarbokningen är bindande. Vid avbokning senast tre månader innan konferensens start debiteras 50 % av utställaravgiften. Vid senare avbokning debiteras 100 % av utställaravgiften.

Praktisk information

Lokal
Utställningen kommer vara i foajén utanför konferenslokalen (Sal X) i universitetshuset, Uppsala universitet.

Adress: Biskopsgatan 3, 753 10 Uppsala.

Öppettider för utställningen
Tider för utställningen är torsdag 29 augusti kl. 08.15-15.30.

Inflyttning
Torsdag den 29 augusti kl. 07.15-08.15. 

Utflyttning
Torsdag den 29 augusti kl. 15.30-17.00

Materialleverans
Mer information kommer närmare konferensen.

Kontakt
Vid frågor, kontakta Resia Kongress på congress.uppsala@resia.se eller 018-18 35 35.