#bSNK18

buildingSMART-konferansen 17. og 18. april 

buildingSMART-konferansen blir ny og annerledes i 2018. Både når det kommer til format og innhold. Konferansen flyttes til et av sentrums flotteste hoteller og utvides med en halv dag. Vi har også gleden av å invitere alle deltagende til helaftens middag med prisutdeling den 17. april.

«Digitalisere sammen»

Det skjer veldig mye på mange plan i 2018. Ikke minst når det kommer til å knytte de mange og gode digitaliserings-initiativene sammen. 

 På konferansen vil vi peke på hvordan næringen kan digitalisere sine prosesser og hvorfor buildingSMART er den naturlige og nøytrale arenaen som gjør innovasjonen mulig. En utvikling og innovasjon som er tvingende nødvendig for å nå målene for effektivisering og bærekraft satt av en samlet byggenæring i «Digitalt veikart.» 

 

– På årets konferanse vil vi forsøke å se åpenBIM i en større sammenheng, løfte blikket og ikke bruke forstørrelsesglass på den enkelte standard eller det enkelte verktøy. Vi vil se mer på hvordan åpenBIM gagner hele virksomheten og alle prosessene i et livsløpsperspektiv, sier daglig leder i buildingSMART Norge, Anstein Skinnarland. 

 

Bredde og balanse

Ved å ha et fugleperspektiv har vi i år gått for større bredde, flere på scenen samtidig og dermed færre foredrag og et rolig tempo i avviklingen av konferansen. Programmet på hoved-dagen (17/4) vil bli delt inn i fire hoved-sesjoner viet temaene:

 

 

Detaljert program for dagen finner du i menyen under «PROGRAM»