Utställare
Har ditt företag/organisation lösningar som kan stimulera och engagera kommuner och regioner i arbetet med Agenda 2030?
Vill ni diskutera med personer som driver utvecklingsarbetet för Agenda 2030 i kommuner och regioner? I så fall är detta rätt forum för er.


Genom ett samarbete mellan Dagens Samhälle och FN-förbundet erbjuder vi er möjligheten att deltaga som utställare vid konferensen. Det finns 14 utställarplatser att tillgå.

Vilka är på konferensen?

Konferensen vänder sig till förtroendevalda och tjänstepersoner som leder arbetet med Agenda 2030 i de 81 kommuner och 15 regioner som under 2019 deltar i Glokala Sverige-projektet. Vi räknar med drygt 300 personer.

När och var?

Onsdag 25 september mellan 10:00 – 16:30. på  Norra Latin, Stockholm City Conference Centre.

Utställarens roll på konferensen

Vi tror att både deltagare och utställare har mycket att lära av varandra och genom dialog och interaktion kan vi skapa en mötesplats som kan inspirera till utveckling och samverkan. Utställarna är en viktig del av konferensen och bidrar till inspiration och konkret kunskap om produkter och tjänster. Som monterutställare är ni välkomna att delta i konferensens seminarier.

Vad ingår i utställarpaketet?

Vi har en gemensam storlek på våra monterytor vid konferensen 2019. Detta för att underlätta för både er och oss. Ett utställarpaket kostar 35 000 kr (22 000 kr för FN-Förbundets Nätverk) och inkluderar:

2x1 kvm monteryta
1 bord
El och trådlöst Wi-Fi
Annonsplats i form av en åttondel i Dagens Samhälles samlingsuppslag i tidningen veckan före konferensen. (Värde 12 900 kr).
Företagets namn och kort beskrivning av era tjänster på hemsidan för konferensen.
Fritt deltagande för två medarbetare 25 september. Det ger tillgång till samtliga föreläsningar, lunch, kaffe

Kontakt?
Om ni är intresserade av att boka eller har några andra frågor gällande utställare vänligen kontakta Stefan Ameln 
Dagens Samhälle - Informa AB
stefan@informa.se
Tel direkt: +46 8 470 47 91
Mobil: +46 70-397 72 38