Välkommen till Equalis användarmöte i Molekylärdiagnostik!

Mötet äger rum 6-7 november 2019 på First Hotel Norrtull, Stockholm.

Programmet har tagits fram av Equalis expertgrupp för molekylärdiagnostik. Det omfattar såväl uppföljning av kvalitetssäkringsaktiviteter inom området som presentationer om aktuella ämnen.

Årets användarmöte inleds på temat ”NGS – kliniska applikationer” med paneler, exom- och helgenomsekvensering samt GMS som olika områden. Därefter blir det Landet runt på temat ”Implementering av NGS i klinisk rutin”. Dag 1 avslutas med workshop om analytisk kvalitet. Dag 2 inleds med en föreläsning om myeloproliferativa sjukdomar, därefter blir det genomgång av resultat och information från vår pilotomgång för kvantifiering av JAK2 V617F följt av våra övriga kvalitetssäkringsprogram inom molekylärdiagnostik. Mötet avslutas sedan med föreläsningar om analytisk kvalitet, NGS-kontroller samt genterapi.

”Landet runt” är en programpunkt där du som deltagare erbjuds tillfälle att dela med dig av erfarenheter från den egna verksamheten. Anmäl en presentation under fliken ”Landet runt”.

För fullständigt program och information om föreläsarna, klicka på aktuella flikar till vänster.

Alla intresserade är välkomna att anmäla sig. Anmälan till mötet skall vara Equalis tillhanda senast den 28 oktober 2019

Det finns även möjlighet till utställning, klicka på fliken ”Utställare” för mer information.