Information

 

Anmälan
Godkännande av deltagande och kostnad för enskilda medlemmar måste inhämtas hos förening/förbund. Din anmälan kommer att skickas till ditt förbund för godkännande. Förbundet skickar efter godkännande anmälan vidare till riksorganisationen. För anmälningar där förening/förbund inte godkänt kostnaden står den enskilda medlemmen själv för konferensavgift och boende.

Bekräftelse
Bekräftelse på ditt deltagande kommer att mejlas ut senast den 29 mars till den e-postadress som du har uppgett i din anmälan. Bekräftelsen innehåller en personlig streckkod som scannas vid inregistrering i lokalerna.

Observera att beroende på hur din e-post-filtrering ser ut så kan eventuellt din bekräftelse från Moderaterna hamna bland skräpmejlen. Har du inte fått din bekräftelse senast den 29 mars ber vi dig att kontrollera om den hamnat där.

Avbokningsregler
Deltagare som avbokas utan ersättare fr o m den 15 mars 2019 kommer att debiteras full konferens- och hotellkostnad. Alla ändringar som görs i bokningen efter den 15 mars 2019 debiteras en administrationsavgift på 350 kronor per ändring.


Konferensavgift
Konferensavgift tidig anmälan: 2 900 kronor (senast den 8 mars).
Konferensavgift: 3 900 kronor (senast den 15 mars).

I konferensavgiften inkluderas konferenskostnader och fika, lunch och middag fredag samt förmiddagsfika lördag. Om man ej önskar delta på middagen fredag går kväll det att avanmäla sig, vilket minskar deltagaravgiften med 500 kronor.

Konferens- och logikostnader faktureras respektive förbund för vidare debitering.

Transporter
Du ombesörjer själv din resa till och från Karlstad. Det kommer finnas busstransporter till och från Karlstad CCC för dem som bor på hotell en bit från konferensanläggningen (hotellalternativ 3). 

Inregistrering
Inregistrering till konferensen sker på Karlstad CCC fredagen den 5 april från kl. 08.30. Möjlighet för inregistrering finns även redan på torsdagen den 4 maj i kongressfoajén mellan kl. 17-21.


Mingel torsdag kväll
Torsdag kväll mellan kl. 19.00-21.00, bjuds samtliga deltagare till ett välkomstmingel på Karlstad CCC. Här kommer du kunna mingla med andra glada moderater och ha möjlighet att checka in till konferensen redan kvällen innan. Minglet är kostnadsfritt. Värd för minglet är Medborgarskolan. Moderaterna är en medlemsorganisation till Medborgarskolan. Medborgarskolan står för underhållning och tilltugg. Dryck finns till försäljning.


Middag fredag kväll
På fredag kväll blir det sittande tvårätters middag med kaffe och pralin. Kvällen bjuder också på musikunderhållning och möjlighet till dans. Om man ej önskar delta på denna del av Sverigemötet går det att avanmäla sig, vilket minskar deltagaravgiften med 500 kronor.


Utställningar
Under hela Sverigemötet har alla deltagare möjlighet att nätverka med utställande företag och organisationer i pauserna. Kaffe och fika kommer att serveras i utställarområdena.