Din röst behövs – bli ombud!

Svensk Handel är med och formar framtidens möjligheter, villkor och vardag över hela landet. Med ditt medlemskap är du en del av detta. Dina erfarenheter, kunskaper och idéer behövs. Var med och påverka på årets stämma – anmäl dig som ombud!
 

Vem kan bli ombud?

Du som är vd, ägare eller har en ledande befattning i ett av Svensk Handels medlemsföretag.
 
Vem har rösträtt?

Alla ombud har rösträtt vid stämmoförhandlingarna. Om du inte kan närvara kan du ge fullmakt till ett ombud för ett annat medlemsföretag. Kontakta projektledare Beatrice Ståhle, beatrice.stahle@svenskhandel.se om du vill lämna fullmakt. Motioner skickas skriftligen till Svensk Handel, 103 29 Stockholm. De ska vara oss tillhanda senast den 22 mars. Märk kuvertet med ”motion”.

 

Det här händer

Förmiddagen är endast för medlemsföretag och inleds med stämmoförhandlingar där bland annat eventuella motioner behandlas. Som ombud medverkar du på stämmoförhandlingarna som startar kl. 10.30, registrering sker från 09.00 då vi bjuder på mingelfrukost. Efter lunchen väntar ett spännande eftermiddagsprogram och kvällen avslutas med handelns stora branschgala – Retail Awards! Du som är ombud bjuds på galabiljetten.
 
Medföljande
Som ombud har du möjlighet att anmäla en medföljande i samband med att du själv anmäler dig. Medföljande är välkommen till eftermiddagens program och erbjuds att köpa sin Retail Awards biljett genom Svensk Handel för endast 1425 kronor (exkl. moms), men bekostar sin egen logi (200 kr i dubbelrumstillägg som betalas till hotellet) samt sin egen resa.
 
Resa och hotell
Som ombud får du vid behov din resa betald, motsvarande biljett i andra klass utan ombokning eller avbeställningsskydd. Resan bokas genom vår researrangör och görs vid anmälan. Svensk Handel bekostar ej taxiresor i det fall resan kan lösas med någon av de gemensamma transporterna.

 

Ombud som är långväga resande och vill vara med på Retail Awards bjuds även på en natts logi på Radisson Blu Waterfront Hotel.