Bild saknas


2conciliate utvecklar det mest användarvänliga kartläggningsverktyget på marknaden. Du som användare får snabbt förståelse för helheten och de delar som du är involverad i. Processbeskrivningarna i 2c8 kan enkelt integreras i Stratsys.

www.2c8.com 

Bild saknas


Acando är experter inom beslutstöd både mot offentlig och privat sektor. Acando har paketerade lösningar med Microsoft PowerBI för offentlig sektor som skapar en effektiv lösning för att förenkla arbetslivet.

www.acando.se

Bild saknas


Arena är ett enkelt budget- och prognosverktyg som överblick och kontroll. Budgetsystemet har även avancerade funktioner för konsolidering, analys, scenarier och resursfördelning. 

www.arenanorgeas.no

Bild saknas


Arribatec är ledande på Unit4BusinessWord i Norden och Europa och har tillsammans med Stratsys utvecklat en integration för att stötta Stratsys kunder i deras rapporteringsarbete. Effektivisera rapporteringsprocessen och frigör tid för din analys genom att integrera dina ekonomiska tabeller från Unit4BusinessWorld till Stratsys rapporter.

www.arribatec.com

Bild saknas


DirSys hjälper organisationer att etablera och realisera styrmodeller för förvaltning av IT, informationssäkerhetsarbete och digitaliseringsarbete. Med hjälp av DIGFrame-modulen i Stratsys hanteras och synliggörs styrmodellerna på ett enkelt men samtidigt kraftfullt vis. Med detta skapas ordning och reda och möjlighet att fatta kloka och välgrundade beslut

www.dirsys.com

Bild saknas


Infotool levererar beslutsstöds- och budgetsystem integrerat med Stratsys. Infotool anses ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige för sjätte året i rad gällande verksamhetsnära IT enligt Radar Groups undersökning av leverantörskvalitet.

www.infotool.se

Bild saknas


Integpro har många år samlad erfarenhet av beslutstödslösningar, både mot privat och offentlig sektor.  Integpro kommer visa sin produkt LIFE som öppnar upp möjligheten av kombinera olika beslutstöd i ett och samma gränssnitt, som i sin tur kan integreras mot Stratsys.

www.integpro.se

Bild saknas


Konstrukt räddar världen från Excel! Konstrukt förenklar er verksamhetsplanering genom skräddarsydda lösningar för allt från vanlig budget och prognos till de mest avancerade behoven. Konstrukt är tajt integrerat och för slutanvändaren uppfattas systemet som en del av Stratsys.

www.konstrukt.se

Bild saknas


Qlear leverar lösningar för Qlikview och Qlik Sense, med mångårig erfarenhet från offentlig sektor. Qlears produkt MyInsight tillsammans med Stratsys levererar en helhetslösning inom styrning och kraftfull analys för våra gemensamma kunder.

www.qlear.se

Bild saknas


Qliks kraftfulla och lättanvända beslutstödsplattform tillhandahåller analys- och sökfunktionalitet av högsta klass. Integrera Qlik Sense med er befintliga Stratsys miljö. Syftet är att skapa mer faktabaserade beslutsunderlag till de operativa personerna i er organisation där förändringen behöver ske.

www.qlik.com

Bild saknas


Skoldialogen hjälper skola och förskola med konkreta verktyg i form av metoder, mallar, checklistor, handböcker och lösningar i Stratsys. Vi hjälper till att omvandla skollag och läroplaner till vardagsarbete med mål, mått, årshjul, rutiner och rapporter – för enhet och huvudman. Vi anpassar oss till er verksamhetsstyrning och era behov.

www.skoldialogen.se

Bild saknas


INSIKT är en komplett lösning för budget, prognoser, analyser, rapporter och projektplanering som sammankopplar alla era verksamhetssystem. Tillsammans med Stratsys kan budget- och prognosarbetet effektivt integreras med den övergripande verksamhetsplaneringen.

www.trimma.se

Bild saknas


Visma skapar digitala möjligheter i världsklass för stora och små organisationer i såväl privat  som offentlig sektor. Vi hjälper dig att effektivisera och automatisera processer i din verksamhet. En viktig del i detta är samarbetet med Stratsys där vi sammankopplat vår Affärslösning med Stratsys för en effektiv helhet.

www.visma.se/enterprise/
 

Bild saknas


På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom exempelvis intern styrning och kontroll, riskhantering och digitalisering. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med fler än 207 000 specialister i över 153 länder.

www.kpmg.se