Talare

 

Stefan Hyttfors

Stefan är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Med en bakgrund som journalist och grundare till den digitala pr-byrån Wenderfalck har han inte bara vunnit en rad priser för kreativitet och kundnöjdhet. Han har även röstats fram till Årets talare.

Ann Hellenius

Ann har jobbat med digitalisering och ledarskap sedan 1998, bland annat som IT-direktör i Stockholm stad. Hon har fått flera utmärkelser för sitt arbete, bland annat Årets CIO och sett till att Stockholm 2017 vann priset Sveriges Digitaliseringskommun. Ann kommer att prata om digital transformation, ledarskap och innovation.

Susanna Alexius

Susanna Alexius är forskare inom psykologi och statsvetenskap vid Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms centrum för forskning om offentlig sektor (SCORE). På uppdrag av Tillitsdelegationen forskar hon om kvalitetsutveckling i Borlänge kommun med fokus på ledarskap och medarbetarskap.

Sabinije von Gaffke - moderator

Sabinije är en uppskattad moderator, debattledare, programledare och tv-journalist. Hon har intervjuat allt från toppolitiker, högt rankade CEO’s, profiler inom tech till framgångsrika entreprenörer och internationella celebriteter. I sin roll som Moderator kommer hon att guida oss genom programmet och belysa intressanta och aktuella ämnen som berör oss alla.

Brynolf & Ljung

Magikerna Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför mer än 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung - Street Magic” på TV4. Nu är det din tur att uppleva street magic! Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.